5 entry daha
  • çok yakışıklı, çekici ve hatta sempatik son dönem popçusu. sesi de gayet özgün ve güzel.

    dinlediğim iki şarkısını da pek beğenmedim. yani sıradan şarkılar gibi. ilk klibi de pek açmadı beni. ama gol şarkısına çektiği klip harika olmuş. ki zaten baran bayraktar diye biri olduğundan da 4 eylül sabahı haberimin olmasını sağlayan gol şarkısının klibi idi. uykulu gözlerle kalkıp geldiğim kahvaltı masasında tv'ye ilişen gözlerimin ayması baran'ın klipteki ultra taş halleri sayesinde oldu.

    neyse, bundan sonraki sözlerim baran'a:

    sevgili baran. kaslısın, yakışıklısın, esmersin, tamamen tüysüz değilsin, boyun uzun, omuzlar geniş... taşsın yani kısaca. harika. ama yanlış giyiniyorsun bence. bu özelliklere sahip bir adamın sokaktaki zibidi ergenler gibi değil daha erkeksi giyinmesini beklerim. nedir o dar paça eşofman altından görünen bilek ve altına beyaz spor ayakkabı. çok kötü.
    daha erkeksi ol. mesela gol klibindeki kaslarını gösteren sporcu atleti tarzı zımbırtıya bayıldım. (zaten o atlet sayesinde tanıdım seni ve uzun uzun yazıyorum)
    yani mesela ya uzun gri eşofman altı giy, ya da diz üstü kapri. ikisinde de çok daha erkeksi pozlarını görüp iç geçireceğiz.
    son dönem yakışıklı erkek şarkıcılardan beğendiğim iki kişi oldu; baran ve edis. edis daha batılı tarz bir arkadaş. sempatikliğinden aldı yürüdü. ama baran daha erkeksi duruyor. o yüzden edis'e yakışan baran'a yakışmayabilir. edis takip etsin son dönem trendini, baran değil.
    baran erkek doğasını yansıtan ve buna çok uygun olan şahane vücudunu ön plana çıkarmalı ve bunu daha sade ve sıradan giysilerle iletmeli bize. baran amerika'dan gelmiş havalı çocuğu değil, mahallede görenlerin içini çektiği şahane herifi temsil ediyor. umarım çok daha başarılı kliplerde göreceğiz seni.
6 entry daha
hesabın var mı? giriş yap