• inanılmaz olay tabii ki türkiye'de gerçekleşti.

    annesinin bel fıtığı ameliyatı için doç.dr. cahide topsakal'a 50 bin tl ödeyen ve ameliyat günü alan mağdur hasan acar, ameliyat gününden birkaç gün önce annesi vefat edince ödemiş olduğu parayı geri istedi. ve olaylar gelişti.

    yapmadığı, sadece gün verdiği ameliyat için 50 bin tl alan doktor, önce aileye bu parayı iade edeceğini söylemiş sonra da avukatı vasıtasıyla “inceleme ve tetkikler sonucunda hastanın ameliyat olamayacağı anlaşılmıştır. bu nedenle kendisinden ameliyat parası alınması söz konusu değildir.” diyerek suç duyurusunda bulunmuş.

    inanılır gibi değil.

    http://www.yenisafak.com/…-parasini-iade-et-2790617

    edit 1: isim düzeltildi.
    edit 2: mağdur olan taraf arkadaşımdır. olay yargıda. eğer mahkeme aşamasında sıkıntı olmayacaksa whatsap konuşmaları da yayınlanabilir. hukukçu arkadaşlar bilgilendirirse iyi olur.
    edit 3: haberin yeni şafak gazetesinde yayınlanmasının nedeni ne yazık ki başka gazetelerin dönüş yapmamasındandır. bu olay birçok haber kaynağına gönderilmiştir.
    edit 4: bu başlık saygın ve değerli bir meslek grubu olan doktorları yermek, hırpalamak için açılmamıştır. her meslek grubundan mesleğini kötüye kullanan kişiler çıkabilir.
    edit 5: hukukçu arkadaşların verdiği bilgiye göre whatsap yazışmaları delil olduğundan yayınlamamız sıkıntı çıkarabilirmiş.
    edit 6: "doktorun dolandırılmadığı ne malum?" yorumu yapan arkadaşları da kendi vicdansızlıklarıyla başbaşa bırakıyorum. yani düşünüyorum da, bir insan hem annesini kaybedip hem de doktoru kazıklamaya nasıl kalkışabilir ki? kendi acısına mı yansın dolandırıldığına mı?
72 entry daha
hesabın var mı? giriş yap