• isim benzerliği, bir de doktor pelin taşkıran var. estetisyen. nişantaşı'nda kendi adına bir klinik açtı az bir zaman önce. kendisine botoks yaptırmak için gittim temmuz 2017 tarihinde. sürekli gülümseyen, herşeyin daha iyi olacağına inandıran yüzler vardır ya, onlardan. botoks için gitmiştim, yüzüme nem iğnesi ve radyofrekans ile uygulanan şimdi adını tam hatırlamadığım 1 işlem daha önerdi. tüm işlemleri yaptırıp, hatırı sayılır bir para ödedim. odedigim para karsiliginda herhangi bir odendi makbuzu vermedi, ben de klinigi yeni acti falan diye ustune dusmedim. 10 gün sonra kontrol için gittim, tekrar baktı, tamam dedi, ayrıldık. geçti aradan 1,5 ay. alnıma yaptığı botoksun etkisi bir anda kaybolmaya başladı. kaşlarımı bir kaldırıyorum alnım kırış kırış, uygulamadan önceki hali gibi sanki. normalde kaşlarımı hiç kaldıramıyor olmam gerekir, ama bunda belli ki bir terslik var. daha önce botoks yaptırmamış olsam diycem ki, herhalde böyle birşey bu. ama daha önce serdar eren kliniğinde burak türkyılmaz uygulamıştı birkaç kez, ortalama 7-8 ay sürmüştü etkisi. neden aynı yere gitmedim peki? onerildi diye, çok güler yüzlüymus diye, bana lokasyonu daha uygun diye, vs. bu hanımı buldum işte, olacak var ya.

    o anda istanbul'da değilim, mecburen, elimdeki telefon numarasına, whatsapp'dan kısaca durumu belirtir bir mesaj attım. belki kullandığı ilaçlarda bir sorun olabileceğini yazıp (aptallığıma verin, kliniği yeni açtı ya, belki yeni bir ürün deniyordur, en azından diğer hastalarına da aynı şey olmaması için, iyi niyetimle bilgilendirdim. talepte bulunmadım, suçlamada bulunmadım) 2 gün sonra aldığım cevaben, özrü kabahatinden büyük; 'bana inanmadığından değil ama' aynı ürünleri diğer hastalara da uygulayıp şikayet almadığını, istersem(!) kliniğe uğrayıp 'ücretsiz' botoksumu yenileceğini yazmış. müşteri memnuniyeti onun için önemliymiş!!

    nerden tutsan elinde kalan, kendince iyi niyetli herhalde ama biraz yol yöntem bilmez, hadsiz bir cevap!

    'inanmak-inanmamak' kelimesini karşı tarafa kullanmak iyi niyetli bir yaklaşım değildir hiçbir zaman. belli ki bir şüphe var içinde ve güya kibarca belirtmeye çalışmış.
    'ücretsiz' yenileme önerisi de hadsizlik. sanki para peşine düşmüşüm, talepte bulunmuşum gibi.
    ayrıca bu denli başarısız bir doktora aynı şartlar altında, aynı uygulamayı 1 kere daha yaptırmak?
    müşteri memnuniyetinden anladığı, tutmayan botoksu tutturana kadar yenilemek midir? deneme tahtası mıyız? çok komik.

    madem sözlerime itibar edilmemiş, iyi niyet tek taraflı kaldı, çektim alnımın fotoğrafını birkaç açıdan gönderdim kendisine. neye sebep olmuş kendi gözleriyle bir görsün en azından diye. sanıyorum fotoğrafları görünce kendisi de ufak çaplı bir şok geçirmiştir. başarısızlığına.
    bu kez ne bir özür, ne bir sorumluluk üstlenme. hiç cevap yok.

    2 ay sonunda da tamamen kayboldu zaten yaptığı botoks. fotoğraflar ve yazışma kayıtları durur elimde, yazdıklarımda en ufak bir abartı ve çarpıtma yoktur.

    bunu buraya neden yazdım? deneyim onemlidir, gitmeden once arastirmak isteyen insanlar icin bir referans olsun diye. saglik isi oyun degildir, güleryüz, cicibicilik filan da bir yere kadar. doktorun herseyden once sorumluluk ustlenmesi gerekir, hatayi telafi etmek ikinci adimdir. deneme tahtası olmak istemiyorsanız ve sağlığınıza dikkat eden biriyseniz lütfen yaptırdığınız işlemlerden ve uzmanınızdan emin olun.
7 entry daha
hesabın var mı? giriş yap