2 entry daha
  • kitabı okudum block chain ile yeni nesil bankacılık üzerine düşünürken böyle bir kaynak benim için altın değerindeydi. onun dışındaki her sayfa benim için ayrı ayrı değerliydi. inanılmaz bilgiler var. mesela ben gant ve gap gibi markaları çok severim ama onları bir şirketin aracılığı ile türkiyede satıldığını hiç bilmiyordum (üzerinede hiç düşünmemiştim) bunun gibi oturmamış (hatta hiç olmayan) eksik bir çok bilgiyi aklımda yer etmesini sağladı.

    onun dışında kuzenim uzun zaman önce açev'den ödeme alıyordu mesela annesi ile babası ayrılmış ve ortaokula gidiyordu. bu organizasyonun sahibinin özyeğinler olduğunu öğrenince böyle bir vakıf ile sahiplerinin isimlerinin yan yana olmamasıda etkileyici.

    son olarak kitabın son kısımlarındaki sosyal sorumluluk bölümü beni etkilemiş olacak ki kitabı bir öğrenciye çekiliş ile ücretsiz kargolamaya karar verdim. kargo ücretide 14 tl aldılar. kitap 24 tl zaten. bende bir sürü yeni kitap var hepsini öğrencilere kargolayacaktım ama 14 tl olunca diğerlerini kargolamaktan vazgeçtim. kitap kargolamak çok düşük ücretli olmalı ve vergi alınmamalı bence. bu önerimde ciddiyim keşke yetkili birileri bunu ciddiye alıp kitap kargolama konusunda bir takım iyileştirmelere gidilse.
7 entry daha
hesabın var mı? giriş yap