783 entry daha
  • sadece kendisini seçen değil, seçmeyen öğrencileri de mağdur etmiştir. ben bu sene bu okulun santral kampüsüne geldim, iletişim fakültesini gezdim, öğrencileriyle muhabbet ettim, burada olmalıyım dedim ve çok iyi okulları seçebilecek olmama rağmen burası için tekrar hazırlanıyorum.

    şimdi beni örnek alırsanız bu okulun yönetiminin yaptığı olay beni santralde gezdirip sikik bir plazaya okumaya göndermesinden başka bir şey değildir. öğrencisi olanlar içinse durum çok daha vahim.

    tanıtım günlerinde "bilgi var" diye slogan yapmayı, " gücü öğrenciye verdik" gibi havalı laflar etmeyi iyi biliyorsunuz...

    bu olayların sebebi de santral'e geçirilen hukuk fakültesiymiş. iyi de hukuku santral'e almak zorunda mıydın ? anlaşılan öyleymiş. demek ki ana kampüsünde olmayınca sana prestij kaybettiriyor. %50 %25 hukuklu gençler santralde olmak istiyor diye demek ki iletişimcileri siktir ediyorsunuz.

    %30 yalanınız da pek bir güzel doğrusu... niyeyse pek çok öğrenciniz ders yoğunluğu ek binaya kaydırılmış durumda. kampüse yeni gelen öğrencilerde ek binada ders alacak mı ?

    en vahim olanı da böyle bir şey öğrencilere hiç sorulmadan, haber verilmeden yapılması ve öğrencilerin bunu ders seçimi sırasında öğrenmesi. yok ya bu erken olmuş, dersler başladığında haber verseydiniz...

    tanıtım günlerine gittiğimde bana rehberlik eden öğrencilerinden birine okulla iletişiminiz nasıl, taleplerineze ne ölçüde cevap veriliyor, ortak nokta bulunmaya çalışılıyor mu, okulun sizi görmezden geldiği durumlarda siz ne yapıyorsunuz gibi sorular sormuştum.

    önümüzdeki süreç bu sorulara çok güzel cevaplar verecek. hem benim için, hem benim gibi kendini bilgiye yakın hisseden, orada olmayı düşünen öğrenciler için.

    #santraldengitmiyoruz

    https://www.change.org/…tition&utm_term=autopublish
182 entry daha
hesabın var mı? giriş yap