1925 entry daha
  • "amacın ne? seks canım. bu cevabı mı bekliyorsunuz gerçekten? yani amaç gerçekten sadece seks olsa sokaklar insan dolu, git tanımadığın adamları/kadınları at eve? hiç mi paylaşım kalmadı artık arkadaşlar? hiç mi sohbet, muhabbet yok? hiç mi karşındaki insanı tanıma isteği yok? hadi buluşalım, sevişelim, sıradaki. tüm olay bundan mı ibaret?"

    ahahahahafhsgaga zaaaa xd wasd...

    bildiğin fuckbudy, bildiğin seks, bildiğin cima, bildiğin pompa uygulaması olduğu neredeyse müessese girişine asılmadığı kalan bir şey için, hakkında böyle şeyler yazan """türk k*zlarının""" olduğu sosyal platform.

    düşünsene halı saha maçına gitmişsin ve şöyle laflar duyuyorsun karşı takımdan, "amacınız ne ya, gol mu atmak..gol atınca ne olacak, maçı mı kazanacaksınız yani..hayır o topu ayağınızla dürtünce ne olacak ki, abanınca ne olacak? çok mu zor şu orta yuvarlağa oturum birer dilim karpuz yemek? tesisci abiye 10 dakika daha uzattırsanız ne olacak?"

    ya da bir yazılı sınav vermektesiniz, hoca kağıtları dağıtmış, öğrenciler birden şöyle demeye başlamışlar, "hocam bu sınavı yapacaksınız da ne olacak ki? çok mu önemli buradaki soruları cevaplamak? yani dersi geçmek mi bütün olay? çalışmadığımız yerden sordunuz diyelim, elinize ne geçecek?"

    veyahut arkadaş grubunuzla plaja gittiniz ve birden şu tip laflar etmeye başladılar, "şimdi güneşleneceğiz de ne olacak? denize mi gireceğiz illa ki? hayır o bikiniyi, o şortu giydim de ne oldu? şu kumlara yalın ayakla basmak zorunda mıyım? bu mudur yani, iki bira içip elma dilim patates yemek midir? güneş yağını sırtıma ille de birisi mi sürmeli?

    işte ha bunları duymuşsunuz, ha bu yukarıdaki """türk k*zı""" nın feryadını.

    gol atmaya çalışmayacaksan halı saha maçını neden yapıyorsun? canın sınav sorularını çözmek, dersten geçmek istemiyorsa sınava neden girdin? denize girmeyecek, güneşlenmeyecek, kuma basmayacaksan plajda ne işin var?

    şimdi ben de sana soruyorum ablacım, peki senin tinder'de ne işin var?

    (bkz: hanımefendiye seviyeli sohbet sitesi gönderin)
4708 entry daha
hesabın var mı? giriş yap