2 entry daha
  • son zamanlarda youtube'ye girdiğimde gözüme soktuğu kanal. uzun yıllardır televizyon ve tabi müzik kanalı izlemeyen ben için kim la bu dedirtti. kim olduğunu öğreneceğim wikipedia açmayınca cahilce ve mutlu bir şekilde yaşamaya devam ettim demeyi isterken ayrılık acısı için kullandığım dns ve vpn ni bilgi amaçlıda kullanacağım aklıma geldi.
    söylediği eleştirel mevzuların büyük bir kısmını bende aynı şekilde farketmiş ve aynı şekilde düşünüyor olsamda bir dizi mantıksızlık silsilesi izlediğim bir kaç video ardından tekrar izleme isteğini engelledi.
    zira amacı ne bunun sorusuna cevap bulamadım. paramı, şöhretmi, tatminmi, eğlencemi, idealistlikmi, sosyal mesajmı ?
    ya hepsi mi yada hiç biri mi?
    nereden bakarsan bak tutarsızlık nereden bakarsan ahmakça.

    mesala bir videosunda ingiltere ve amerikaya sövüyor. tesbitleri ve söylemlerinede eyvallahta youtube de ne işin var o zaman? idealistliği ve sosyal mesajı küfür ve samimiyet eksikliğinden eledik. şimdi para için yapsa (ki kendide dediği gibi )şarlatanlık yapsa daha fazla izlenir. daha fazla izlenmeyince paralelinde şöhrette olmayacak, tatmin desem şarkıcısın camiada belirli işler yapıp daha büyük tatminler yaşarsın. geriye bir tek eğlenmek kalıyorki bu eğlence anlayışıda çok şatafatlı.
    eğlendirirken düşündürelim safsatası ise hangi ülke tarihi eğlenirken düşünerek değişmiş?
    özgürlüğü küfüre indirgemekte sığ bir düşünce.
    çok hızlı konuşması ve iki gün sonra kendinde videolarını silmek isteği oluşturacak şeylere hiç girmiyorum.
    hayırlı traşlar
312 entry daha
hesabın var mı? giriş yap