• bugün satın aldığım cambly'e rakip native hocalarla konuşarak ingilizce geliştirme sitesi.

    öncelikle sitenin kendi paneli var cambly'e benzer oradan bağlanıyorsunuz skype falan kurmanıza gerek yok. daha deneme şansım olmadı ilk dersim bu çarşamba sonraki dersleride rezerve ettirdim saatleri takvimden seçerek rezerve ettiriyorsunuz tek dez avantajı cambly gibi anlık bağlantı olmuyor istediğiniz saat ve güne rezervasyon ettirebiliyorsunuz saatler bazı günlerde yoğunluktan dolayı değişkenlik göstere biliyor

    gelelim en can alıcı nokta fiyata öncelikle ben cambly'den satın almaya karar verdim sonra 70 küsür dolarlardan 80 küsür dolarlara çıkmış 1 hafta boyunca araştırmıştım hatta cambly 'de 15 dakika deneme konuşması yapmıştım. fiyata zam gelmiş 30 dakika haftada 3 ders bire bir paket aylık 289 tl olmuş.

    ne.institute de aynı özelliklerdeki paket 50 dolar. satın almayı geçen gün denedim kartım hata verdi satın alamayınca support@nativeenglishinstitute.com'e mail attım hem türkçe hem ingilizce olarak geri dönüş yaptılar müsait olduğunuz da sizi arayalım gibisinden bir mail geçtiler ingilizce olarak ayrıca %50 indirim uygulayacaklarını belirtiler sonra bugün aramaları için müsait olduğumu belirttim akşam üstü özel numara olarak yurt dışından bir arama gerçekleşti.

    kadın ingilizce olarak benden kart bilgilerimi istedi nedense güvendim verdim nasıl olsa mesajla bilgilendiriliyorum kredi kartı da değil hesap kartı için de genelde 500 600 tl nakit olur maaş kartımda bu değil o yüzden bilgileri verdim ödeme alındığını dair bir mesaj geldi %50 discount uygulandı tabii paket bana 88tl'ye geldi 25 dolar yani.

    derslerin kalitesini girdikçe buradan yorumlayacağım paket almayı düşünenler olursa aşağıdaki koddan %50 indirim alabilirler. bana da 3 saat gelecek belki kod kullanmadan da verebilirler mail atarsanız dileyen olursa aşağıdan kodu kullanıp bir ay boyunca deneyebilir fiyatı çok ekonomik.

    ne.institute 50% discount: neı2017__h3986vh

    22.09.2017

    edit: ilk ders güzeldi biraz öncede ikinci derste konuştuk bazen anlamada güçlük çekiyorum kelime yetersizliğinden ve biraz hızlı konuştuğundan uyarınca düzeltti ama ilk ders için güzel bir kişisel rapor hazırlamışlar pronunciation puanı, grammer puanı,vocabulary,
    fluency var sizin tanıtımınıza göre bir profil bilgisi oluşturuyor neler yaptığınızı oraya yazıyorlar. sonra bu pronunciation da grammer ve vocabulary'de derste işlediğiniz eksik detaylarınız belirtiliyor. sizin hakkınızda detaylı bir rapor hazırlıyorlar.

    24.09.2017
    edit-2: replay challenge diye bir etkinliği var o gün derste yaptığınız görüşme bittiğinde siz ayrıldıktan sonra size bir soru yöneltiyor bu soruyu görmek için ders tekrarını izlemelisiniz her ders tekrarını izlemeniz ingilizcenizi geliştirmeniz için önemli kayıtı izledikten sonra size bir daha ki derste cevaplamanız için bir soru yöneltiyor. 3. derste farklı bir hoca girdi bu hoca çok iyidi hoca seçme şansımın olamaması kötü bu hoca ile devam etmek isterdim sürekli hata yaptığınızda sizi düzeltiyor ve daha aktif daha ilgi çekici sorular ile diyalog kurup yeni kelimeler öğretti.
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap