• 98' dunya kupasi ceyrek final macidir.
    bir onceki turda ingilizleri eleyen daniel passarella' nin arjantini ile yugoslavya' yi eleyip ceyrek finale cikan hollanda, 55.000 ki$inin onunde marsilya' da bulu$mu$lardi.
    90' sezonundaki aydin faciasinin musebbiplerinden sayilan ve daha sonra arkasina teneke baglanarak kadikoy'den kovulan guus hiddink' in hollandasi, macin ba$inda biyiklari henuz terlememi$ patrick kluivert ile one gecmi$ti ama gelecegin sari firtinaligina aday olabilecek claudio lopez 5 dakika sonra cevabi yapi$tirmi$ti.
    mac bu $ekilde kar$ilikli yoklamalarla son dakikalarina dogru giderken ceza sahasi icindeki bir pozisyonda, ulkemiz sinirlarinda, ozellikle kadikoy bolgesinde, "korkak tavuk ortega" olarak bilinen ariel ortega, hollanda kalecisi van der sar' a kafa atarak kirmiziya boyandi.
    her $eye ragmen mac uzatmaya gidecek diye beklenirken orta sahadan gelen uzun topu nefis bir $ekilde onune alip kar$isindaki defans adamini ekarte eden dennis bergkamp' in ampul gibi astigi golle arjantin, fransa 98' e veda etmi$ti. bergkamp' in bu usta i$i golu turnuvanin en nefis gollerinden biriydi. hollanda bu golle, yari finalde, bir ba$ka guney amerika takimina, brezilya' ya, rakip oluyordu.
20 entry daha
hesabın var mı? giriş yap