783 entry daha
  • başlığı takip edenlerin, entry girme frekansımdan tahmin edebileceği üzere bu oyunu çok oynadım, oynuyorum... 1000+ saati geçmiş durumdayım şu an.

    ve tüm bu süre zarfında yaşadığım en müthiş an da şu oldu: https://youtu.be/fm1qnrhvvqk

    aşağı yukarı 20 saniye içerisinde 9 kişiyi patates ettim... süperdi.

    ortalama bir oyuncunun biraz üstünde bir performans sergiliyorum genelde... duruma göre değişiyor tabii... bu bir takım oyunu neticede. yanımda özellikle anlaşabildiğim iyi bir oyuncu varsa ki şanslıyım tam da böyle bir arkadaşım var, tadından yenmiyor.

    ne var ki bu güzel günler yavaş yavaş sona yaklaşıyor... dice anlamsız bir şekilde bu oyunu cod standartlarına çekmenin derdiyle time-to-kill konusunda bir hızlanmaya gitmeyi planlıyor. bunun için de tüm smg ve lmg'lerin mermi başına verdiği hasar miktarını artıracaklar.

    haliyle oyunun tüm dengesi de bozulmuş olacak... benim saatlerimi gömdüğüm hekim sınıfının mermi/hasar oranında herhangi bir değişiklik olmayacak haliyle ttk aynı kalacak yani 20 saniye içinde elimdeki silahla 15 kişi öldürme şansım olmayacak ancak bir taarruz sınıfı oyuncusunun böyle bir artısı olacak... eğer videoda hekim değil de taarruz sınıfı oyuncu olsaydım ve elimde hellreigel isimli smg olsaydı orada yerde yatan herkesi öldürebilirdim gelecek güncelleme ile oradaki herkesi 'daha hızlı' öldürebileceğim.

    kısaca oyun codfield olacak belki birkaç aya... tadını çıkarın bu zamanların çünkü güncelleme ile neyin, nereden, kime, niçin ateş ettiğini fark etmeden ölmeye başlayacaksınız.

    ne olursa olsun hiçbir taarruz oyuncusu böyle oynamayacak: https://youtu.be/0dsuccxekve
517 entry daha
hesabın var mı? giriş yap