8 entry daha
  • andrea lewis : bill gates'in sağındaki abla. 1983 yılında ayrılmış. gazeteci ve yazar.
    maria wood : gözlüklü abla. bu resimden 2 yıl sonra firmadan ayrıldı. firmayı cinsel ayrımcılıktan dava etti.
    paul allen : en sağ alttaki gözlüklü abi. paranın gözüne vurdu. forbes'a göre dünyanın en zengin 40. kişisi. portland trailblazers, the seattle seahawks gibi takımların sahibi.
    bob o'rear : bill gates'in tam üstündeki kırmızı gömlekli abimiz. 1993'te firmadan ayrıldı. hayvancılığa vermiş kendini diyorlar. çok zeki biri. nasa ay'a iniş yaparken nasa görev kontrolde çalışıyormuş. o derece zeki bir abimiz.
    bob greenberg : kırmızı kazak içine turuncu gömlek giymiş olan abimiz. aile şirketine yardımcı olmak için 1981 yılında ayrılmış.
    marc mcdonald : sarı uzun saçlı , gözlüklü , oduncu gömlekli abimiz.şirketin ilk maaş ödediği personeli. 2 kez girmiş çıkmış farklı dönemlerde.
    gordon letwin : en sağ ortadaki gözlüklü sakallı abimiz. 1993'te ayrılmış. ayrıldığında tam bir milyonermiş. hayatını yaşıyor şu sıralar diyebiliriz.
    steve wood : en üst soldaki garip saç ve sakal kesimiyle ilgi çeken abimiz. bu abi 1980'de ayrılmış. kendisini cinsel ayrımcılıktan dava eden maria wood ile evlenmiş. resim değil yalan rüzgarı.
    bob wallace : en üst ortadaki abimiz. firmadan ayrıldıktan sonra bir çeşit uyuşturucu üzerinde çalışmış. 2002'de zatürreden vefat etmiş.
    jim lane : en üst sağdaki abimiz. 1985 yılına kadar proje müdürü olarak çalışmış. çok önemli işlere imza atmış bir abimizdir.

    tarih be. tarih.
71 entry daha
hesabın var mı? giriş yap