199 entry daha
  • 8. sınıfta okuyan kızım iki yıldır teog'a hazırlanıyor. başarılı bir çocuk, hedefleri var. geçen yıl ülke çapında yapılan sınavda ilçe ikincisi oldu. devlet okulunda okuyor olmalarına rağmen yabancı dile olan ilgilerinden dolayı ağabeyiyle beraber yıllardır devam ettikleri yabancı dil kursunu c2 seviyesini tamamlayarak bitirdiler. yalnız gramer değil, konuşma, yazma, dili içselleştirme pratiği de çok yüksek. sadece yaşadığı mahalle iki imam hatip lisesinin arasında kaldığı için bu sisteme göre benim çocuğum a sınıfı liselere değil, imam hatip lisesine gitmeye mecbur bırakılacak.

    sapık bir ideoloji zeminine kurulmuş, pedofiller tarafından yönetilen bir kuruma 14 yaşındaki kızımı tabii ki göndermeyeceğim. özel okula gönderecek param da yok. lazım değil, okula gitmesin. açık liseye devam eder, ben onu evde çalıştırırım. sistemi uygulamakta diretirlerse diğer aileleri de aynı şeyi yapmaları yönünde örgütleyeceğim. bir araya gelip ev okulları kurabilir, iyi öğretmenlerle milli eğitimin verebileceğinden çok daha kaliteli bir eğitimi kendi çapımızda bireysel olarak verebiliriz.

    bundan yıllar önce arkadaşlarım baş örtülerinden dolayı üniversiteye giremezlerken protestolarında onlara destek veriyordum. verdiğim destek için hiç pişman değilim, o dönem için doğru olanı yaptım. yıllar geçecek, devran dönecek. ben ve benim gibi olanların çocukları önlerine nasıl bir engel konulursa konulsun başarılı olmaya devam edecek. bu çocuklar yetişkin olduğunda günümüzdeki sistem(!) ile barışık olanlara yağmurlu havada bir damla su vermemeleri için elimden geleni ardıma koymayacağım. şimdiye kadar çocuklarıma farklılıkların zenginlik olduğunu anlattım. yanlış yapmışım. kindar nesil nasıl yetiştirilir bundan sonra görürsünüz.
74 entry daha
hesabın var mı? giriş yap