6 entry daha
  • şunun modası bitse de gitsek diyorum anacım. gerçekten kötü. arkadaş arasında muhabbeti falan oluyor, iyisine rastlamamışsın diyorlar, tanıdıklarının fotosunu açıyorlar yine sevemiyorum. çok yapay. ( bu arada umarım yanlış başlıkta değilimdir, şu kıl tekniği dediklerini de kastediyorum.)

    kaşını vaktinde küstüren, ince alan da haklı yani, onlara da bir çözüm üretmek lazım fakat çözüm bu olmamalı ya. kaş ekimi diye bir şey de çıkmış. görsellere bir amca kaşı koymuşlar. taverna kılıklı bir tipin kaşına benziyor, rezalet. kadın kısmının kaşları ise fotoşoklu gibi. ya da hiç alakası yok ha. sanki normal öylesine bir manken kızcağızdı, bir şekilde çektiler aha da biz yaptık dediler bilemeyeceğim. hiç ektireni de görmedim. ama saç ekiminden bildiğim kadarıyla bir müddet şebek gibi geziyorsun. hadi kafayı şapka, bere saklar insan ama kaşı napacaksın?

    kısaca yaptıranların neden yaptırdığını anlasam da hiç beğenmiyorum.

    bunun dışında şu kıl mevzularını düşününce çevremdeki ergenlerde bir durum dikkatimi çekti. tanıdığım çoğu ergenin kaşlarının ortası yok. akraba olanlara özellikle analarına falan bile sordum almıyorlar da zaten hiç olmamış. çok var böyle. benim ergenliğimde tek kaş çoktu. madonna yüzünden falan da moda olabilir ama sanmıyorum yaa ne madonnası, kim nereden bulacak, herkes bildiğin tek kaşlıydı büdü gibi. üremek için hep az kıllıları seçmişiz demek ki. hepinizi tebrik ediyorum ahahahah!
9 entry daha
hesabın var mı? giriş yap