10 entry daha
  • telltale oyunları kadar kapsamlı olmasa da konusu bakımından fark yaratan güzel bir ctrlmovie ve wales interactive yapımı interaktif film. londra'lı, gıcır gıcır bmw'li, çinli kızlı, aksiyonlu, eser miktarda romantikli. seçenekler çok geniş değil, 14 ana sahne üzerinden yönlendiriyor sadece, karar mekanizması sona doğru bir ending'e sapma şansı veriyor. ayrıca sahnelere bakılırsa profesyonel çalışılmış olduğu belli oluyor, interaktif film yeni bir trend olabilecekse böyle çalışmalar ile olabilecek. steam indirimlerinde çoluğun çocuğun rızkını yatıracak şeyler çıkacak.

    --- spoiler ---

    bir kere isterseniz otoparktan fıyın sike sike o soygun işi götünüze giriyor, ve de müzayede yerine gidince ister plana uygun hareket edin ister bir yamuk yapmayı deneyin sike sike çinli kız ve kase ile kalıyorsunuz, çekik taife de her türlü sizi bulup "kaseyi bul kızı gebertiriz" ayağı çekiyorlar. burada çok hükmünüz olmasa da ileride vereceğiniz kararlar kritik oluyor. bir de garibim sarı hatunun maserati'yi hastane işine yetişmek için kullanacak olması da anca film sektöründe olabilecek bir tesadüf, güzel de bir ironi. lan hani parti? 204 numara doktor sizi bekliyor. sgk var mı dayı? yeşil kart?

    bir de o kadar romantizm gördük esas oğlan ile çinli kız arasında, yok canım istedi öptüm, yok eleman kızın elinden tutunca nabız ölçer bip bip ötüyor, ikisinin de hayatta kaldığı ve paraya kondukları ending'de buz gibi yürüdüler, gidin parayı karayipler'de ezin they lived happily ever after demiyorum da gülüşün el ele tutuşun az bi rahatlayalım, bu ne.
    --- spoiler ---
15 entry daha
hesabın var mı? giriş yap