1994 entry daha
  • spor yorumcularının da dahil birçok insanın yanılgıya kapılarak yorum yaptığı hocadır. beyler lütfen şu maçları at gözlükleriyle izlemeyelim.

    https://i.hizliresim.com/aymmyq.jpg

    çoğu insan kadroyu yukardaki gibi gözlemliyor. ama bu kadro düzeni ilk 6 haftada lider olacak, bursa gibi zor deplasmanda 1-0 geriye düşüp 2-1 galip gelecek bir kadro değil.

    maç içinde top rakipteyken iki bek savunmada kalıyor, fernando stoperlerin önüne, ndiaye ve tolga merkeze geçiş yapıyor. rodrigues de ortaya doğru hamle yaparak (ki bu konuda yetersiz) orayı dolduruyor. belhanda ve gomis ise yerlerinde kalıyor.

    top bizdeyken de serdar sola, maicon sağa açılıp fernando onları üçleyerek geriden atak kuruyor. ndiaye merkeze, tolga ve latov(linnes) sol, mariano ve gary sağ kanada atak yapıyor belhanda ise forvet arkasında kalıp gomis'e servis yapmaya çalışıyoruz. hala tolga'yı sol kanat oynuyor sananlar var. tudor, bizim ligdeki statik oyunun sonuç getirmediğini anlamış ve ona göre transferler istemiş şu an için de gayet başarılı gidiyor. bana göre diken üstünde ilerliyoruz. çünkü bu dişliden birini bile çıkardığın zaman* her şey tersine dönebilir.

    tudor 24 eylül 2017 bursaspor galatasaray maçı'nda bir kumar oynadı ve kazandı bu kadar basit. bu taktik her zaman yemeyebilir. iki beki çıkartacağım diye oyunun en iyisi olan mariano'yu da gözden çıkartırsan feghouli'ye herkes her zaman öyle önüne top sektirip şut vurdurtmaz.

    umarım sakatlık, kart cezası vs. olmadan ilerleriz.
2276 entry daha
hesabın var mı? giriş yap