• ''umrumuzda değil lan, sidon kim? takmıyoz o'lum seni'' diyenlerin, nasıl takmadıklarını sorguladığım başlık. ulan sallamıyorsan sallamazsın olur biter. sikine takmıyormuş da bilmem ne. belli. nerede ne cevap aldın kim bilir de içine oturdu acaba da geldin başlık açtın?

    sidon kimdir tanımam etmem. 2-3 tane epistemolojik yazısını favorilemişimdir en fazla. bunu da ''ateistlere giydiriyor'' diye yapmamışımdır. adam gibi bilgi veren kim olursa olsun, favorilerim. o nedenle gelip burada tanımadığım adamı övecek halim yok. ama ''takmıyoruz'' deyip de gelip başlık açarsan, tartışma adabını bilmez ''yenmek- yenilmek'' diye olaya bakarsan, kusura bakma biri gelir bunu söyler.

    dediğim gibi, nasıl yazar, nerede edit verir, bir algoritmaya sahip midir? bilmiyorum. son saat gelip de dünya yok olana kadar iman edenlerle etmeyenler var olacaktır. hatta kur'an'dan anladığım kadarıyla, inkarcılar daha fazla olacaktır. o nedenle, ateizmi çürütmek gibi bir amacı olduğunu düşünmüyorum kimsenin. kimsenin ensesine tokat atıp ''inanma boşver'' diyecek halimiz de yok, efendi efendi inanan inanır, inanmayan inanmaz. ha buna karşın, ateizme veya islam'a, yahut herhangi başka inanca eleştiri getirilebilir, bu doğaldır. ama bu çürütmekten ziyade, kendini ifade ediştir.

    bu arada, islam eleştirisi bir yığın blog yazısı görüyorum ben de ortalıkta. çarşaf çarşaf yayınlayıp reklamını yapıyorlar. e bu adam da yapsın ne var bunda? iki entryden, iki blog yazısından bu kadar rahatsız olmanın alemi ne? inancı sağlam hiçbir müslüman, ateistlerin derme çatma iddialarıyla dinini terketmez, hemen hiçbir ateist de islam'ı doğru anlama çabasında olmadığı, gidip en uyduruk meali okuduğu için de, islam'a hicret etmez. bırakın kim ne yazıyorsa yazsın. küfür, hakaret, küçük düşürme gibi rencide edici bir dil, ifade kullanılmamışsa, ağlamanın alemi yok.
5 entry daha
hesabın var mı? giriş yap