1716 entry daha
  • eskiden çok iyiydi. fakat artık fenerbahçe'nin oyuncusu değil.

    karakteri düzgün, işini yapmaya çalışan, efendi adam mehmet topal. ama temposu ve özgüveni düştükçe kendisini daha geriye atıp hata yapmamaya çalışıyor. toplu ve topsuz oyunda sürekli stoperlerin hizasına çekiliyor.

    ersun yanal'ın fenerbahçe'sinde stoperler çizgiye çıktığı, bekler kanat gibi oynadığı zaman yaptığı doğruydu. ama aykut kocaman'ın kompakt oyununda oyun merkezini baya geri çekiyor yaptığı bu hareket. son akhisar maçında topal stoper gibi oynadığı için ozan ve mehmet ekici arkada korkunç boşluk bırakmamak için mecburen geri geldi. onlar topu geride alıp üretemeyince valbuena ve guiliano da geri geldi. valbuena kaleye bu kadar uzak kalınca da anlamsız sayıda top kaybetti ve en kötü maçını oynadı. (aykut hoca'nın bunu analiz edememiş olması da ayrı skandal)

    bir tek topal bu kadar etki eder mi? malesef eder. aynı pozisyonda oynayan josef'in beşiktaş maçında nasıl harikalar yarattığını düşününce topal'n oyununun ne kadar yanlış olduğu daha iyi anlaşılıyor.

    bundan sonra fenerbahçe'deki kariyeri yedek stoperden öteye gitmemeli, gidemez de zaten. hizmetleri için teşekkür edip kontratı bittiğinde yollar ayrılmalı.

    her şey için teşekkürler ama artık olmuyor örümcek adam.
1225 entry daha
hesabın var mı? giriş yap