400 entry daha
  • sahada yapılacak ne varsa yapan bir galatasaray vardı bu akşam sahada. bir maçta daha ne kadar dominant olunabilir bilmiyorum. girilen sayısız gol pozisyonu beceriksizlik ve soğukkanlı olamama nedeniyle hiç edildi. rakibin etkinliliğini bile galatasaraylı oyuncular tayin etti. tehlikeli bölgede yapılan riskli pas sayısı oranınca karabükspor'un tehlikeli pozisyonlarını izledik. tudor'un geriden oyun başlatma isteğini makul bulsam da, her maç soğuk terler dökmemize neden oluyor artık bu çaba. yenilen ilk gol ve karabük'ün maçın başlarında girdiği diğer pozisyonlar hep hatalı pasların ardından geldi. rakipler artık oyun planlarını buna göre kuruyorlar. ileride yapılan presin etkili olacağını bugün artık her süper lig antrenör biliyor ve taktik tahtasına ilk bunu yazıyor. guardiola'nın ilk senesindeki manchester city gibiyiz. karşımıza bir monaco çıkıp bizi dağıtabilir bu böyle devam ederse. rakip henüz kale atışı kullanılmadan ya da muslera topu elinden çıkarmadan bizim geri oyuncularımızın dibinde bitiyor. artık ezber bozmayı denemeliyiz. böyle gol yemek beceriksizlikle değil enayilikle açıklanır ancak.

    maçın yıldızlarını sayarsak, son iki dakikada oyuna giren denayer'i bile es geçmek haksızlık olur. yenilen ilk golde hata yapan belhanda en az 4 gollük pasıyla kendini affettirebilirdi becerikli olunsa. feghouli izlemesi çok keyifli bir oyuncu. iyi ki gelmiş, beklediğimize değdi. gomis gol atamasa da hep pozisyonların içinde kaldı. şansızlığını kırması için çok bekleyeceğini sanmıyorum. ndiaye ve fernando standartlarının altına hiç düşmüyorlar. orta sahadan yana hiç tasamız yok. maicon-serdar ikilisi de bazı handikapları olsa da artık akıllara kazınan stoper ikilileri listesine adaydır. maicon'un golcülüğünü artık biliyoruz. serdar da onun kadar gole yakın bir isim, gelecekte onun da gollerini izleyebiliriz. linnes net bu takımın sol bekidir. oyun görüşünü inanılmaz geliştirdi. pas varyasyonlarında başarılı işler yapıyor. geriye dönüşleri de ileride aldığı sorumluluğu göz önüne alırsak çok iyi diyebiliriz. mariano bence bir üstad. ilk geldiğinde yaşına takılanlar olmuştu. ama tecrübenin kaymağını da bu yaşlarda yersin. bir sağ bekin ötesinde performans gösteriyor. rodrigues takıma bambaşka bir hava katmış durumda. sezon başında hesaplarda yokken yeni bir transfer edasıyla oynuyor. hızı, kanat bindirmeleri, şutları on üzerinden dokuz seviyelerinde. sadece son vuruşlarında vasat seviyelerde şu an. onu da geliştirebilirse hiç beklenmedik bir süperstarımız olmuş demektir. muslera'ya bugün çok iş düşmedi. zaten biliyoruz ki düşseydi de gerekeni yapacaktı.

    yeni kurulan bir takım için rüya bir başlangıç oldu 7 maçta 19 puan. fikstür avantajımızı da gözardı etmemek lazım tabii. kolaydan zora doğru bir seriyle oynuyoruz. önümüzdeki 7 haftada çok zor 5 maç oynayacağız. bence hazırız ve tüm bu maçların da favorisiyiz. keyifle izlemeye devam edeceğiz!
17 entry daha
hesabın var mı? giriş yap