8 entry daha
  • gelmiş geçmiş en iyi diss cevaplarından birinin sahibi olan sanatçı.
    sanat icra ederken kullandığı malzemeleri aşağıdaki gibidir;

    öncelikle selamın aleyküm arkadaşlar. ben dj dikkat. burası şanlıurfa. kısa zaman önce, heijan denilen gevşeğe diss attım ben.. tabi o da atmış..
    bana diyo ki disste; disste niye ana-bacı ypmışın? e amınakoyim sen de ana-bacı yapmışın?!
    dinle amınakoyim! disste hem diyorsun; anneler melektir, annelere küfür edilmez hem ana bacı diss atıyon amınakoyim ne ayaksın? gevşek. dissini dinle amınakoyim yarrağım gibi olmış.

    ..

    kes lan! ammınakoduğumun oğlu. lan amına kodumunun ibnesi, daha seni kayit yeri yoğ lan ğhirrime. gidisen dinçer öztürk'ün götüne yapişisen ki siye kayıt alsın.
    ben sana daha diss atmıyorum.. senin ta yetmiş yedi sülalenin amına koyim, bin tane de diss atsan daha sana cevap vermiyorum amına koyim. bi daha urfalılara laf söylerseniz, özellikselen senin o kardeşin var ya ismi ömer olan.. ta onun amına koyarım.
    feyste ikidebi demesin urfalılar isotçudur, isotçuların böyle bi yarrağı var bak böyle, sokarlar sana ha ayık ol tamam mı?

    ..

    artı ben, urfalı değilim moruk.. ben süverekliyim. zazayım. marda tonne tafankardo (b)ixserri hirrimæ. daha dün boktunuz amınakoyim bu gün koktunuz.
    yutupta erkeksiniz, feyste erkeksiniz amınakoyim, götün yerse urfaya gel.
    birde disste diyosun; senin şehrinde bazı arkadaşlarım var seni arıyolar.. beni aramasın yavrum! beni vurmak için böyle bi daşşak lazım, bide böyle bi göt lazım ki onları birbirine çakıştıriym. bizim burda ağacı kökten kralını götten sikerler oğlum ayık ol sen. götün yerse mekanım urfa. urfadada delikanlı adam-arkadaşın varsa mekanım urfanın süleymaniye semti. kısaca teksaslıyım okey? herşey burda dönüyo, bağcılar palavra okey?
    ha şimdi, sana daha diss atmıyorum, ikinci keredir bunu söylüyorum. seni sikiyorum. ordaki bütün arkdaşlarını tek tek sikiyorum; önlü arkalı. başka bişide demiyorum. ha eger götın yiyorsa, delikanlıysan beklerm seni urfaya? başka bişede demiyorum. dj dikkat de yeter oğlum seni zaten kapıda yendirirler kurbağa/eyvalla.
    şımdi urfa şivesine dönersem seni herbi götten sıkerem bılisen? yarrağımın kaffası. senin... urfada sana destek çıkan onun da anasını sikim. bacınızı ananızı sikim sizin/eyvalla. ne boksun adam mısın lan sen? ananın amına, tekme tokat giriyim.

    ..

    muck. öpüyorm seni.. burası şanlıurfa. bütün dinleyicilerime selam söylüyorum, dinçeri götten sikiyorum. dinçere bak amınakoyim, dinçerin tipe bak. gel lan tipe bak. amını yolunu sikim. çocuk çocuk babasın lan amınakoyim. la oğlum... pu. amına çaktığım, evlat olsan sevilmezsin lan gevşek. ananısikim senin...
    la yarrağım tipe bağ la. amınakoyim utanmimsan, çoluk çocği var la yarrağ. götüye koyim seni. neymiş patronmuş? patrona bak.
    amına koyim ka? elli yaşında mı lan bu amınakoyim?
    ha siktirin gidin sikerem sizi ha yarrağım. hadi son amına koyim, koyiyam. ! .
120 entry daha
hesabın var mı? giriş yap