5 entry daha
  • şaşırmadım bende taksitle bir ürün almak istediğim zaman ilk kez alışveriş yapacağım için iş yerine gelip gerçekten böyle bir yer var mı yok mu diye bakmak istediklerini söylediler. 2-3 gün sonra bir telefon adreste olup olmadığımı sordu. bende o sıralar e-ticaret işleriyle uğraşıyorum ufak , tek bölme bir yer tutmuşuz 2 masa atmışız 1 pc var geri kalan her yer de ürünler var.

    neyse bu arkadaşa 2. iş yeri adresinde olduğumu söyledim ki normal adres ile araları 3-4 km kadar. eleman tamam diyerek depo ya geldi.

    ve asgari ücret bile aldığından emin olamadığım , konuşma tarzından , hal ve hareketlerinden , saçından başından , üstünden başından ( evet gömüyorum eziyorum ) ne tip bir model olduğu belli olan bir şahıs içeri girdi. ilk tepkisi resmen bende şok etkisi yarattı. elemanda ki cümle " aaa şimdi sizin ofis diye çağırdığınız yer burası mı " diyerek 10 numara 5 yıldız bir giriş yaptı. neyse uzatmadan herif özgün ve aşmış ufku ile bizim depoyu beğenmedi size mal veremeyiz diyerek döndü çıktı.

    bu arada alacağımız şirketteki bir çalışan arkadaşa orta direk 2 bin tl ' lik bir cep telefonuydu. yorumlar sizde ...
9 entry daha
hesabın var mı? giriş yap