• dün elime ulaşan yeni gözbebeğim. siyahını aldım ve oldukça mutluyum renginden.
    hellas

    aktif olarak spor yapıyorum ve uzun zamandır bluetooth özelliğine sahip kulaklık almak istiyordum. urbanears'ı hep overrated bir marka olarak görüyodum ve hala bazı modelleri için görüyorum. fakat bu modelin istisna olduğunu söyleyebilirim.

    fiyat: 2/5
    ergonomi: 3/5
    ses kalitesi: 4/5
    bluetooh kapsama alanı: 4/5
    şarj ömrü: 4/5
    şıklık: 5/5
    kullanıcı arayüzü: 5/5

    kulaklarındakı ve tepesindeki sünger çıkıp yıkanabiliyor. spordan sonra terlerinizi silmek için uğraşmaya hiç gerek yok kısacası*

    ses kalitesi beklediğimden fazla iyi geldi.

    ayrıca bir cihaza bağlandıkdan sonra evin içinde istediğiniz gibi dolaşabilirsiniz çünkü bluetoothun kapsama alanı oldukça iyi (evin boyutuna göre değişir tabi).

    spor yaparken fazlasıyla kompakt bir şekilde kafanızda duruyor. kesinlikle orada olduğunu unutuyorsunuz. ama kulağı komple kaplamadığı için rahatsızlık verebilir.

    arayüz çok iyi ve basit. istediğiniz gibi ses aç-azalt, şarkı geç, dur ve devam et yapabilirsiniz. dokunmatik yüzeyinde hiç bir tuş gözükmüyor ve bana kalırsa bu olay basit ve şık.

    2 saatlik şarjdan sonra yaklaşık 14 saat gidiyor diyorlar. daha ilk şarjı bitirmedim ondan şimdilik yorum yok ama editlerim sonrasında.

    tek sorun fiyat olabilir. sizin kalite anlayışınıza göre bu fiyata değer mi bilmiyorum. daha önce de dediğim gibi bu marka bana göre biraz overrated ondan dolayı daha ucuz olabilirdi. şimdilik mutluyum kendisinden. ilerleyen zamanlarda fikrim değişirse yine düşerim buraya.

    edit: şarjı bir bluetooth kulaklığına göre iyi dayanıyor. 14 saat olup olmadığını ölçmedim ama cuma gününden şarj edip bütün haftasonunu çıkartabilirsiniz.
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap