1 entry daha
  • erken alım satım bitti. tokenlar eth hesaplarına aktarımı yapıldı. eğer aldıysanız tks.everex.io dan eth wallet adresinizi girmeyi unutmayın.

    şuan hitbtc de token alım satım yapabiliyorsunuz gözüküyor. bugünün kuru $4.23
    https://hitbtc.com/evx-to-usd

    1 ay dolmadan edit:
    4 dolar ico zamanı kuruydu tabi aptal diye tokat atan coin. $1.06 cıvarında geziniyor şuan. geleceği parmak görünüyor sık sık omisego ile karşılaştırılıyor omisego $7-8 aralığında gidiyor bu aralar forklama muhabbetleri yüzünden alt piyasası boktanlaştığı için ico yeni coinler biraz fazla arkaplanda kaldılar. everex ekibi eğer söz verdiği gibi devam ederse toparlayıp 3 ay sonra $10-20 arası bişey olacağını umuyorum. ytd.

    1 hafta dolmadan edit:
    hocam 3 ay sonra $10 olur diyorduk. içime kahin kaçmadıysa sanırım kasım forklaması etki etmez ise kasım sonu $10 olacak diyorum.
    binance ve tx thailand borsalarında güçlü al var.

    kasım sonu editi:
    ay sonu $10 olur dedik ama yüzümüzü kara çıkaracak matmazel. beklenen ilgiyi görmediğini düşünüyorum. özellikle 19,20 kasım tokyo konferanslarını izledim ve gelen insan profili ve sunum çok zayıftı. binance ile yakın ilişki iyi bir şey competition falan yapıyorlar fakat o da çok etki etmedi. somut bir exchange’e girmesi veya yatırımcı bulmak için farklı bir ülkeye kayma zamanları yaklaşıyor bence.

    bugün veya yarın offical bir açıklama yayınlayıp bank of china görüşmesinden olumlu sonuç alındığını söylerlerse veya bank of china bir açıklama yaparsa o zaman $10 az bile gelir.

    *yatırım tavsiyesi değildir. bu yazının yıllar sonra oramıza buramıza girmesini önleyelim.
6 entry daha
hesabın var mı? giriş yap