36 entry daha
  • trolün teki ülgür gökhan ın 48 saniyelik bir linkini paylaşmış, içerisinde "lütfen kesin" diyerek birilerini haşladığı görüntüler var. karşılaşsa "kadın" olduğu için tokalaşmayacağı kişinin hakkını savunurmuş gibi yapmak çok komik. lan senin başbakanın değil mı şortlu kıza tekme atıldığında "vurmak olmaz en fazla biraz mırıldanırsın" diyerek kadına şiddeti küçümseyen. kimseyi kandırmaya çalışmayın diyeceğim ama hedef gelen yorumlardan belli "malesef yorumsuz
    külliye’nin maliyeti chp’li vekilin telefon faturası kadar değil" tespitini sıçacak kadar kafası çalışanlar. ülgür gökhan şu an kendisine bu mallara malzeme verdiği için daha çok kızıyordur.

    edit=olayın aslını merak edenler buradan izleyebilir https://youtu.be/plp_cz21s8i?t=1526 bunun bir kaç dk öncesinde ülgür gökhan akp li meclis üyesinin doğum günü bile kutlamış, ortamda ki akp liler fetö cü kelimesinden değilde "lütfen bu konuları dışarıda konuşun" uyarısından daha çok rahatsız olmuş. kavgayı çıkartan, başlanın "dışarıda konuşun" dediği olay ne diye merak edenler olabilir. orada chp teşkilatlarının iç kavgası var. her zaman ki gibi kendi içlerinde oyalanırken esas sorunları kaçırmışlar. bu apayrı bir konu ama "yok kadına şiddet, yok hanıma hiddet" diyerek olayı saçma sapan yerlere getirmeye gerek yok.
32 entry daha
hesabın var mı? giriş yap