7 entry daha
  • hasbelkader yazar olmuş biri olarak üzerime alındığım hede.

    bir yazarın kişisel hayatı ile kişiliğini ayrımak gerektiği kanaatindeyim. alkolik olabilir, kumarbaz olabilir, kadın/erkek düşkünü olabilir. bu ve benzerlerine eyvallah. kendisini okuruz, severiz, sevmeyiz, paylaşırız, tartışırız, fırsat bulup tanışmak isteriz. bugüne kadar birebir tanışığım tüm yazarlar da dahil bu şekilde düşünüyorum.
    yazarın kişiliği ise farklı bir durum; edimlerinin sonuçlarına katlanmayı tercih etmiyorsa, özel olarak insanlara ve genel olarak insanlığa karşı fiili boyutta zarar verici eylemleri bilinçli bir şekilde tercih ediyorsa, insan haklarını hiçe sayan davranışlar sergiliyorsa orada duruyorum işte. bu kişi yazı yazıyor olabilir, kendini yazar olarak da pazarlamış olabilir. ben böyle yazara her türlü platformda elime geçen her türlü fırsatı kullanarak girerim. kafamı çevirip gitmem, aman bana ne ya demem.

    velhasıl kendisini asla affetmeyeceğim. şu ya da bu şekilde bir ailenin tümden yok olmasına sebep olmuş birisidir, bunun sorumluluğundan kaçmış birisidir. hukuk önünde ve toplum nezdinde hakettiği muameleyi görecek ve sonuçlarına katlanacaktır. *

    benim cevabım da budur.
19 entry daha
hesabın var mı? giriş yap