28 entry daha
  • kısaca gelişmektir. zaten işkenceye varan şeyler yapan katıksız bir orospu çocuğu falan değilseniz sizden daha iyisini bulduğu için terk etti, bunu bilin.

    şimdi size anlatayım:

    fiziksel: öncelikle spor salonuna yazılacaksınız. yapmayın. terk edilmek iyi bir motivasyon ama uzun süreç için yeterli değil. sıkılıp bırakıcaksınız, hah içinizde varsa bilemem. ayrıca gelişmek sadece fiziksel değil ama buna ihtiyacınız var ise tavsiyem yeme alışkanlıklarınızı değiştirerek başlamanız. “you are what you eat” demişler.

    kültürel ve zihinsel: iki üç kitap okuyun, kendi gelişiminize yatırım yapın, ekonomik olarak uygun ise gezin yeni ülkeler insanlar tanıyın. en önemlisi hobi veya sürekli ilgileneceğiniz ve zevk aldığınız bir spor bulun, ya da ikisini de.

    ekonomik: işinize ya da gençler için derslerinize odaklanın, gelişin. yükselmeyi hedefleyin. işsizseniz iş bulun, zaten işsiz olduğunuz için terk edilmişsinizdir.

    şans: evet bu da lazım ama siz yine şans geldiğinde hazır olun.

    bütün bunların sonunda bambaşka biri olacaksanız muhtemelen o kadını artık beğenmeyeceksiniz. ama benim için ille de o diyorsanız, bir şansınız olma ihtimali var. her şey bir yana faydalı bir insana benzediniz sonunda.

    ne demiş doktor house: yediler yedilerle, sekizler sekizlerle evlenir. siz sekiz olun, peşinizden koşsun o yediler. romantik kelimelere kanmayın, hayatta herkes sınıf atlama peşinde. ikişkiler de bunun bir yolu.
377 entry daha
hesabın var mı? giriş yap