aynı isimde "the red pill (video oyunu)" başlığı da var
566 entry daha
  • bir şirket en alt kademedeki çalışanı ne kadar saygın bir iş hayatına sahipse o kadar saygındır. şoför, idari işler, uzman yardımcısı vs. kadroları hor görülen, itilen kakılan, köle muamelesi yapılan bir şirketin genel müdürü de makam arabası ne isterse olsun o çalışanları kadar saygındır.
    arkadaşınız fakir olabilir, sap olabilir, çirkin olabilir, bunların hiçbiri sizden birşey götürmez, ama haysiyetsizin tekiyse (hırsız, karısını döven, hak yiyen vs.) ne kadar iyi vakit geçiriyorsanız geçirin onun kadar haysiyetsizsinizdir.
    yanınızdaki kadın da aynı şekilde, ister karınız olsun ister kız arkadaşınız, sevgiliniz vs., onursuz haysiyetsiz bir insansa siz de haysiyetsiz bir insansınız. red pill süper çalışıyor olabilir, burda kimse aksini söylemedi; ama bu öğretinin ürünlerine prim veren kadınlara saygı duymamızı beklemeyin. o kadınların yanındaki adamlar da o kadınlar kadar saygıyı hak eder. ha ons, fwb, nsa gibi moda kavramlar ya da paralı seks söz konusu ise; bu bambaşka bir konu, toplumsal alanın dışına çıkılmış oluyor; 3.kişilere bok yemek düşer. ama konuyu yatak odasından toplumsal alana ısrarla taşıyanlar the red pill'ciler; yoksa bize ne...
    bir de the red pill'in neden anaya babaya nineye büyükanneye işlemediğini anlasam tam olacağım.
1980 entry daha
hesabın var mı? giriş yap