• traxxas'ın kamyonet tipi bir uzaktan kumandalı araba modelidir. birçok rc model gibi 1/16, 1/10 vs 1/8 ölçekli modelleri mevcut olup hem arkadan itişli hem de 4 çekerli versiyonları vardır. eski bir 1/10 arkadan itişli kullanıcısı olarak şahsen traxxas e-revo gibi kontrollü bir 4 çekerin yanında kendine has modellerinin arkadan itişliler olduğu kanatindeyim.

    standart modelde titan 12t fırçalı motor, 86t spur ve 16t pinion dişlileri bulunur ve 7 hücreli nimh bataryası vardır. stok motoru arabanın potansiyeline göre biraz zayıf bir motor olup aşırı çamurlu ortamda fırçalı olmasından mütevellit içine dolan çamurdan sizi yarı yolda bırakabilir.*

    en popüler geliştirme genellikle velineon 3500 fırçasız motor ve 3s lipo bataryadır ki bu güncelleme stok arabanın 40 km/s'lik hızını 80 km/s'ye kadar çıkartmaktadır. stok haliyle bile tam bir kaydırma canavarı olan model güncellemeyle fişeq qibi olmaktadır. sürüşüne alışması nispeten düşük kontrolünden dolayı hafiften zorlayabilir ancak sürüşü kesinlikle çok keyiflidir.

    edit: imla
    edit: format
hesabın var mı? giriş yap