• lan adamlar adam sikiyor bulaşmayın amk. aziz vatanım vs. böyle yatırım tavsiyesi mi verilir. teknoloji yok bir bok yok. road map yok white paper yok. adamlar saçmalıyorlar resmen. allahın izniyle, allah rızası için şöyle böyle. allahım deliricem.

    önemli ekleme 2:
    https://github.com/…324bc56b88de/src/net.cpp#l1231)

    kod bloğunda görüldüğü üzere https://www.walletbuilders.com/ adresinden 0.02 btc verip kodu generate ettirmisler, onu yutturuyorlar. %100 scam confirmed.

    ekleme:
    https://github.com/abi2018/wz37da

    proje bu. evet projede 1 commit var. o da 2 ay önce repoyu açmışlar bırakmışlar. soran olursa proje, repo orada işte.

    bunun ne anlama geldiğini bilmeyen arkadaşlar için commit kısmının sayısına bakın. 1(bir) değil mi? şimdi gelin alttaki linklerde bulunan commit kısmının sayısına bakın.

    https://github.com/bitcoin/bitcoin
    https://github.com/ethereum/go-ethereum
    https://github.com/dashpay/dash

    umarım açıklayıcı olmuştur. bu commit denilen şey bu projenin ne kadar aktif olduğunu gösterir. projenin aktif olmaması demek ileriye dönük bir planı yoktur demektir.

    ---

    web sitesine bakıyoruz.
    where to buy kısmı var. bakın sen yeni çıkmışsın daha projen yok ve millete nereden alanacağını söylüyorsun. kalitesizlik örneği.

    hemen aşağı iniyoruz. google play ve apple store görselleri var fakat link yok. şuan üzerinden çalışıyoruz diyorlar ama şuan demo bile yok. hemen altında blockfolio linki. ne alaka amk blockfolio.

    --

    wallet kısmına bakıyourz.
    walleta tıklar tıklamaz mega'ya yönlendiriyor (wtf). kendi sunucusunuza bi release loglarla beraber bi koysaydınız. nerede bunun github reposu abicim. linux build win build okay var. ama kaynak kodları nerede. senin sitenden bir şey indirmek istiyorum fakat sen beni dışarı yollayıp oradan indirmemi istiyorsun kendi sunucuna koyacağına. güven sıfır.

    ---
    community kısmına bakıyoruz.
    sayfa leş. footer tepede. footer lan bu adı üstünde aşağıda fixed olmak zorunda. tasarım çöp resmen.
    neyse bakıyoruz discord, telegram, slack coming soon diyor. olm deli misiniz siz? bunun neresi coming soon. alt tarafı hesap açacaksınız. madem 100 dolar 1000 dolar hedefiniz var açın bare yatırım yapacak adam sizinle iletişime geçsin öyle değil mi? proje sahibiyle veya projeye yakın olan insanlarla konuşma fırsatı bulsun. yarın öbür gün bakın slack kanalı açtık bakın artık telegram grubumuz var. projemiz büyüyor diyeceksiniz insanlara biliyorum. yemezler koçum. sizinle iletişimi geçilmesini istemiyorsunuz çünkü adamları çarpıp bir güzel toz olacaksınızz.

    ---
    development kısmına bakıyoruz.
    müthiş bir ekran. footer yine sıçışlarda. koca bir github logosu ve github repoya yönlendiriyor. yine aynı olay. şimdi farkettim. bir tane issue açılmış ve cevap veren yok.
    https://github.com/abi2018/wz37da/issues/2
    lan adam coini mine edemiyor askldjhfkjlasdf.

    ---
    road map kısmına geçiyoruz.
    şunu yapacağız bunu yapacağız şöyle olacka böyle olacak. blockchain müthiş en güzeli biziz adlı güzellemeler. kardeşim senin 1(bir) commitin var ne saçmalıyorsun.

    road map böyle olur. strat daha geçen 2018 road map'ini yayınladı
    https://steemit-production-imageproxy-thumbnail.s3.amazonaws.com/…

    ---
    merchant kısmına geçiyoruz hemen ve son olarak.
    süper bir ekran siktiğimin footerı yine sıçmış. sikeyim yapacağınız siteyi ya deliricem. ve ekranda kocaman bir cooming soon. (no shit sherlock.)

    özet geçersek. bok gibi proje bok gibi bi coin. paranızı kaptırmayın. dalgalanları kovalayarak kar edebilirsiniz evet. bu sadece bu coin için değil diğer tüm coinler için geçerli. uzun vade falan düşünmeyin sakın. scam bir coin. şunları okuyamam diyorsanız.
    https://vocaroo.com/i/s1i6toywoys8

    şu ses kaydın dinleyin hak vereceksiniz.
6 entry daha
hesabın var mı? giriş yap