10971 entry daha
  • kendisinin milli takımdan gönderilmesinin sebebini kebapçıya, arda'ya bağlayan okumuş etmiş muhalif çoğunlukta ekşi sözlüğü görünce ülkeye dair umutlarım tükeniyor.

    kendisinin ipini ahmet çakar çekmiştir. bunu bilmeyen maldır. hatırlayın referandum öncesini, ahmet çakar davar mısın demişti fatih terim'e? terim davarım dememişti, işte budur gönderilmesinin sebebi. arda davar, burak davar, ama terim değil ve davarları da oynatmıyor. sizce siyasetten başka her şeyle ilgilenen padişahımız onu öyle kolay kolay bırakır mıydı ?
    bugün azıcık keyifli futbol izliyorsak, enes ünal avrupadaysa, cengiz avrupadaysa yusuf ve abdülkadir kendini parlatıyorsa bu adamın tek başına türk futbolunu şekillendirmeye çalıştığı içindir. kendisini beğenin beğenmeyin sevin sevmeyin, ileri görüşlülüğü varmış. biz bu güzel fikstürde, rakiplerimizin güzel skorlarına rağmen elendik. fatih terim başta olsaydı hemen herkes yazardı fatih terim balı diye ama bakın aynı bal yine vardı ama terim yoktu, bu sefer ne oldu elendik gittik.

    ahmet çakar'ın trollüğüne dünya kupasında yine almanları tutacağız gibi duruyor.
28383 entry daha
hesabın var mı? giriş yap