663 entry daha
  • lan tamam se, 5s deseler anlayacağım da 6s'lerini satıp üstüne bir o kadar daha para ekleyip bunu almayı düşünen teknoloji zombilerini ortaya çıkarmış başlık. lan olm manyak mısınız, biraz dışarı çıkın bir hava alın lan, kız eli tutun lan. her şey ppi, gpu değil. x, telefonunuzun üstüne somut ne getiriyor da, bir iphone olarak teknolojiye ne getiriyor da halleniyorsunuz kaç para savuracağınızı düşünmeden?

    en hızlı işlemci var, şöyle gpu var. sanki 6s yavaş. 6s plus sahibiyim, e bu zaten halihazırda en hızlı birkaç telefondan biri hem işlemci hem gpu olarak. ekran dpi oranı olsun, kamerası olsun hepsi iyi. ne 7 ne 8 üstüne bir şey getiremedi bunun. anca otomobillerdeki gibi facelift olayı oldu. x çıktı olayı ne oled ekran. lan samsung yıllardır amoledli telefon satıyor zaten. neymiş çerçevesiz kasa tam ekran. e yapılmışı var bebişim. sen buna mı tav oluyorsun? bok smileyine mi tav oluyorsun? kamerası sanki apsc format dslr gibi mi çekecek, yoo yine bir tık daha gelişmişi olarak, videosu yüksek hızda bir tık daha üst kalitede olarka çekilecek. bu yani.

    eskiden bir iphone modeli çıktı mı piyasayı siker üstüne iki pantol dikerdi getirdiği yeniliklerle, dizayn anlayışıyla. şimdi başkasının yaptığını kendine yamıyor. e sizin gibi ibibikler çok oldukça daha çok kerizler tabi. hemen sat daha taze telini sen, "omo çorçovosuz kososo vor" diye bir 2500 daha koy git al, hadi bebişim. tüket, ohh yarasın.
1917 entry daha
hesabın var mı? giriş yap