• 22 aralık 2016 ışid’in 2 askerimizi şehit etmesi başlığına konu iki türk askerinden biri olan sefer taş'ın babasıdır. kendisi, oğlundan haber alamadığı için gaiplik davası açmıştır. aşağıdaki cümlelerin sahibidir:

    --- spoiler ---
    “perişan haldeyiz, kimse bize ulaşmadı”
    --- spoiler ---

    --- spoiler ---
    “bugüne kadar yetkililer bana net bir şey söylemedi. yakılma videosunun ardından da bana açıklama yapılmadı. sadece bekle diyorlar. genelkurmay’a, savunma bakanlığı’na ve kara kuvvetleri komutanlığı’na defalarca dilekçe yazdım. fakat hiçbiri bana geri dönmedi.”
    --- spoiler ---

    --- spoiler ---
    “çocuğumun hayatta olup olmadığına ilişkin dava açtık. davanın sonucu pazartesi belli olacak. hâkim bana dosyanın kapatılacağını ve oğluma şehitlik verileceği söyledi.”
    --- spoiler ---

    --- spoiler ---
    “insanın evladının yakılma görüntülerinin çıkması nasıl ifade edilebilir ki. bir babanın durumu nasıl olabilir. benim devlet yetkililerinden ricam şu. çocuğuma ilişkin bir açıklama yapsınlar. eğer şehit olmuşsa ben de şehit oldu diyeyim. tek isteğim bu. ama eğer sağ ise bana bu mutlu haberi versinler. bana açıklama yapmak zorundalar. oğlumun akıbetini öğrenmek benim hakkım.”
    --- spoiler ---
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap