30 entry daha
  • bu tiplerin ortaya çıkma sebebi; kadir mısıroğlu, çukur tarih gibi yayınlar, cumhuriyeti ve hatta vahdettin'i es geçip 2. abdülhamit üzerinden yapılan alternatif tarih amaçlı osmanlı propagandası (bkz: #67402382).

    ilgili kanunda bunlar için başka bir prim yolu. kanun ortada (bkz: #48664619) ama onu öyle bir kullanıyorlar ki; "ohoo neler var anlatacağımız ama o kanun kalkmıyor, kalksa gör sen şenliği" havalarındalar, takipçisi bunlar gibi tiplerde ne kanunun içeriğine ne ne zaman nasıl çıkarıldığına bakmadan ağızlarına geleni sayıyorlar.

    şahsi fikrim kaldırılması yönünde (bkz: #67990644) tabi bunlar günümüz şartlarına ve asgari ahlaki, mantık ve akıl düzeyinde sebeplere dayanıyor. yoksa bu tiplerin zeka ve ahlak seviyesi mevzuya anlamaya bile müsait değil. hatta sosyal medyada laf anlatmaya çalışanlar falan oluyor, sonuç facia. elemanlar ne yakın tarih, ne kronoloji ne de savunduğu şeyler hakkında hiçbirşey bilmiyor. kendisini yalan yanlış dolduranların gazıyla ağzına geleni yazıyor. gerçeklere toslayınca daha da sinirleniyor (bkz: #71218872)

    bu açıdan mantıklı sebeplerle kalkması için benim açımdan sakınca olmayan yasayı bu tiplere karşı kullanmaktan çekinmiyorum.

    buyrun; https://www.ihbarweb.org.tr/ihbar.php?subject=8

    üste yapılan hakaretin linkini alta notunuzu yazın gönderin.

    hatta bu tiplerin çoğu belediye vs memur oluyor o zaman bir taşla iki kuş oluyor. gereçekten hakettikleri bu, boşa laf tüketmeye değmez, zaten mağduruz falan diyorlar bari mağduriyetleri birşeye benzesin.
4 entry daha
hesabın var mı? giriş yap