7 entry daha
  • kendisinin "agl" konusundaki anla$ilmaz fikirlerinin ve hareketlerinin muhtemelen 3 dayanagi vardir, du$undum bunlar cikti ortaya.serelim bakalim bohcamizi:

    1. sanirim kendisi agl'nin buyusune, mukemmelligine(!) oyle kapilmi$ ki, "dur bakiym neymi$ $u agl" diyen herkes "aa evet supermi$" diyiveriyor zannediyor. yani ben bugun agl hakkinda bir entry girersem ilgilendigimi belli etmi$ oluyorum, ve daha sonra "aa supermi$" yazmadigim halde sayin tunabeklevic duz kontak yaparak "evet bu da olmu$ eheh" diyor ve o muhte$em "o bir agl ehuehu" entrysini yapi$tiriveriyor.

    2. diger teoriye gelince, kendisi sanirim en buyuk a$klar nefretle ba$lar ekolunden gelen bir ki$i ve bu sayede agl hakkinda ileri geri konu$anlara "ehuehu" entrysini copy paste ederek ileri goru$lulugunu sergilemekten cekinmiyor (hani ilerde a$ik olucaz ya).

    3. son olasilik olarak aklima "bastirilmi$ agl durtusu" olarak kicimdan uydurdugum durum geliyor. ornegin homofobik ki$ilerin aslinda bastirilmi$ e$cinsellik duygulari oldugu, bu yuzden de homofobi sahibi olarak di$ariya kar$i "yok oyle bir $ey" imaji vermeye cali$tigi yazilir cizilir. sanirim kendisi de bizim gibi "aglfobik" ki$ileri tespit edip bastirilmi$ agl durtusu sahibi oldugumuzu sanip entry duzuveriyor. ehehe, evet tuna bey ben aslinda agl'ye bayiliyorum, nasil da anlami$siniz.

    peki ben bu kadar oturup niye bunlari du$undum? vakitten ba$ka bir $ey kaybetmedigim gibi (ki kaybettigim vakit cok olmasa da acikcasi bu tip bir spam hareketi icin aslinda kayiptir), sozlugun bu en degerli yazarlarindan biri hakkinda du$unduklerimi yazarak rahatladim en azindan. zira kendisi "sunapeksevinc" nickli bir yazarin ba$ligina yalan yanli$ "o bir agl :))" yazdigi zaman; sunapeksevinc ki$isi bu harekete kar$i hicbir $ey yapamamakta, cunku sozluk kurallari dahilinde ne ben sunapeksevinc oldugumu, ya da dunyadaki tek sunapeksevinc'in ben oldugumu kanitlayabiliyorum, ne de o entry'de gecen agl kelimesinin anadolunun genc liderleri oldugunu.

    oyle degil mi ya, tunabeklevic bey bizim icin "o bir agl :))" dediginde buyuk ihtimalle "o bir azimli guzel lavuk" demek istiyordur, yok efendim genc liderler, kagizman projesi falan, nerden cikariyoruz canim bunlari?

    ben kendisine sozluk yazari olup degerli copy paste entrylerini bizimle payla$tigi icin gercekten cok te$ekkur ediyorum. bu kadar sacma sapan bir "reklam" anlayi$iyla ba$inda oldugu hareketin ciddiyetsizligini bir cirpida kanitlayarak altin madalyayi haketmi$tir kendisi. yoksa maazallah medyada bir gun kar$imiza ciktiginda kendisine bir $ans vermeye falan kalkabilirdik.
23 entry daha
hesabın var mı? giriş yap