330 entry daha
  • fifa oyun serisinin bana göre en kötü oyunu. yıllardır oynarım böylesine keyifsiz oynadığımı hatırlamıyorum. bu kadar sıçıp batırmayı nasıl başardılar bilmiyorum. pes 2009 ve 2013 arası pes oynadım sonra 2014'te, 1998'den beri beraber büyüdüğüm fifa'ya geri döndüm. yani kaçırdığım o arada daha kötüsü yapılmış mıydı bilmiyorum ama bu 18 gerçekten kabus gibi bir oyun. böylesi keyif almadan oynadığımı hiç hatırlamıyorum. defans yapmak bir çile. maçlarda rakip biraz oyunun tırnak içersinde "piçliklerini" biliyorsa sizi elek haline getirebiliyor 6-7 kaç atarsa. ben böyle kötü fifa görmedim. arcade olarak değerlendirip pes'e dönmüş oyun diyeceğim yok pes daha iyiydi 2013 ile.

    fifa'nın hangi özellikleri hoşumuza giderdi? oyunun tokluğu bize futbol hissini daha çok verirdi. daha çok futbolsever olarak topu çevirmek taktik geliştirmek strateji yapmak oyun kurmak gibi şeylerde haz veriyordu. şimdi oyunun bunlarla alakası bile kalmadı. 17'de de simülatör gibi oyun harika diyenler vardı ki ben de 17'yi ciddi keyifle oynuyordum.

    bu 18 leş gibi oyun. güncellemelerle belini doğrultur diye umut ediyorum zira yoksa giden parama yanacağım. keşke hiç çıkarmayıp prestijini bozmasaydın. veya 17 üstüne forma&transfer güncellemesi getirip onu satsaydın. yazık olmuş.
697 entry daha
hesabın var mı? giriş yap