• 7 milyar kisi tersini iddia etse bile, fare zekaliliktir.

    elektrik uretilirken hidroelektrik, termik, nukleer santraller kullanilmiyor mu? peki onlar cevreye zararli degil mi? oralarda uretilen elektrik size gelinceye kadarki kayiplar falan ne oluyor? veya mesela siz dizel motorunuzla, kimyasal enerjiyi once isiya, sonra da mekanik enerjiye donustururken, mesela bir termik santralde kimyasal enerjiyi once isi, sonra mekanik, sonra elektrik, sonra 1000 mil otede yine mekanige cevirirken simdikine nazaran kac kat kayip oluyor? ya 2-3 senede bir degistirilmesi gerekecek akulerin cevreye verecegi zarar?..

    olum butun dunya mi salak lan? niye bu inciluzlerin hepsi ters yonden geliyor?

    lan biriniz de suncacik seyi sorgulayamiyor mu? her seyi ben mi dusunucem? sonra da, ooo komlo teorisyeni, troll vs... ha amk, troll.. batinin soyledigi her sey dogrudur, iyidir, sorgulanmamalidir, hatta herbisey onlarin soylemini dogru alarak sorgulanmalidir, hele elon musk'a falan laf etmek kimin haddine?..

    hadi biriniz de bu salakligin arkasinda ne yatiyor olabilir onu dusunsun.

    yalniz cok rica edicim, kopege atsan yemeyecegi neviden yedinci sinif komplo teorileriyle gelmeyin. orijinal olun, adam olun, kendiniz gibi oynayin, cigerimi yiyin.
24 entry daha
hesabın var mı? giriş yap