10 entry daha
  • diyelim ki tamamen tarafsız, bu protestoya katılma kararını düşünen bir bireyim;

    önce bakarım, kim yapıyor bu çağrıyı? ülkenin anasını göz göre göre si*en, ne dış işleri, ne iç işlerinde hiç bir başarı kaydedememiş, üstüne üstlük bir de ülkeyi günden güne kaosa sürükleyen partinin, hükümetin yandaşları. öncelikle şunu söyleyim, kendi zeka ya da siyasi görüşümü geçtim, sadece sizinkini samimi bulmadığım için, hırsıza bu kadar yol verdiğiniz için, sizinle aynı yolda yürümem. karar olumsuz.

    hadi onu geçtim. malum partiyle işi olmayan, milliyetçilik duygularıyla çağrı yapan bir vatandaş var karşımda. sorarım arkadaş önce, aga sen bunları protesto edeceksin de,hırsızın hiç mi suçu yok diye. ulan daha geçen hafta tutukladığın adamın açıklamasını yapamamışsın hala. adamlar "n'oluyo lan bizim elemanı tutuklamışsın" diyor, sen "aaa vallahi bilmiyodum sizin adam olduğunu" diyerek çocuk kandırıyorsun. şu konuda hem fikirim, eğer vatan ihanet varsa, koy gö*üne, gözünün yaşına bakma. ama bu kafaya göre cezalandırmayı "biz cahil halk"ın yapmalıydı en fazla. bürokrasi diye bişey var. yaparsın açıklamanı diplomatik yollarla, sonra tutuklarsın adamı.

    yok o da mı olmadı. amerika emperyalist diyen solcular çağırıyor protestoya. aga kusura bakmayın o da geçti artık. son on yıl içinde tanıdığım en büyük solcuların hepsi amerika' da yaşıyor şuan. yok o 80'lerdeki harbi devrimciler. üniversiteside kendi gözlerimle gördüm ya. adam emperyalizme karşı eyleme gidiyo, götündeki kot "çakma" american eagle, arması amerika bayrağı. yok aga yemezler artık kusura bakmayın. hepiniz bokunuzda boğulun.

    en başta bu hükümet, sonra onun yalamaları, en son yalandan protesto edenler, hepiniz yalancısınız, samimiyetsizsiniz. götü başı oynayan adamla protestoya falan gidilmez. sonra gezi' deki gibi önden iki tane paralı ibne sallayacak taşı konsolosluğa, sonra al başına belayı.
31 entry daha
hesabın var mı? giriş yap