6 entry daha
  • yine iki satır araştırma yapmaktan aciz insanların fikir beyan etmeye çalıştığı kişi.

    kişisel bilgiler;
    bu kişi 35 yıldır abd konsolosluğunda çalışıyor. 1982'de işe başlamış.
    konsoloslukta ise "dea" (drug enforcement administration) yani uyuşturucuyla mücadele ve kaçakçılık masasında görev yapmakta.
    görevi; abd'li dea çalışanları ile türk polisi arasında irtbatı sağlamak. abd'den gelen heyetlere emniyet ve adliyede tercümanlık yapmak.
    bu amaç doğrultusunda kendisine istanbul emniyet müdürlüğü'nde bir oda bile tahsil edilmiştir.
    dea ile ortak yürütülen operasyonlarda bile dea yetkilileri ile birlikte sahada görev almıştır.

    suçlama;
    17-25 aralık polileriyle irtibatlı olması. bu kişilerin vize almalarına yardımcı olduğu yönündeki "kuvvetli şüphe". savcılığın tutuklama dilekçesinde 15 temmuz ve adil öksüz'le ilgili tek kelime yok.

    yorum;
    bilgi kirliliği yapmayın. bu kişinin gözaltına alınmasının adil öksüz ve 15 temmuz ile bir alakası yok. tamamen 17-25 ve reza zarrab davasıyla alakalı.
    adam diyor ki "işim gereği ben bütün emniyetle içli dışlıyım, 17-25 polisleri ile olmam da gayet normal". bylock kullanıcısı değil fakat bylock kullanan polislerle telefon irtibatı tesbit edilmiş. savcılığın tutuklama isteminde adamın cemaatle bağlantısı olabileceğine dair hiçbir suçlama ve delil yok. sadece polislerle irtibatı göz önüne alındığında "kuvvetli şüphe" var.(buradan kastım bylock, gazete, dergi, banka, okul vb. bir irtibat yok)
    bu mantıkla konsoloslukta görevli bütün fbi, cia personeli bile tutuklanabilir.

    kanaatimce; bu adamın göz göre göre abd'ye haber verilmeden göz altına alınması, tamamen devlet içindeki rusya yanlısı bir şebeke tarafından abd ile tansiyonun arttırılması adına yapılmış bir false flag operasyonudur. türkiye'yi rusya'ya mahkum edip suriye'de ve bölgede istedikleri gibi kullanmayı amaçlıyorlar. cb'yi ikna etmeleri ise önümüzdeki süreçte reza zarrab davasında ortaya çıkacak yeni gelişmeler (emine erdoğan'ın davaya dahil edilmesi gibi) ile, "bakın 17-25'in arkasında abd var" diyebilmelerinin önününü açmaktır. bence cb de tongaya düşürüldüğünü farketti ve dün kırımla ilgili süpriz çıkışı yaptı.ardından da çavuşoğlunun s-400 çarkı geldi.
18 entry daha
hesabın var mı? giriş yap