2 entry daha
  • tasmalı itlikle stratejik ortaklığı birbirine karıştıran kansızları gösteren başlıktır. işin komik tarafı kendini sosyalist olarak tanımlayan bir örgütün dünyanı en vahşi kapitalist ve emperyalist devleti olan amerika'nın itliğini yapmasıdır. kürt şehri derken eğer türkiye'nin güneydoğusunu kastediyorsan, evet doğrudur işsizlik problemi vardır tıpkı yozgat gibi, kastamonu gibi, bayburt gibi, aksaray gibi. ama ben bu illerde ben işsizim deyip gençleri kahpe pusularla öldüren kimse görmedim.
    be orospunun doğurduğu! necmettin yılmaz'ın ailesi yok mu? bu genci dünyada eşi ve benzeri olamayan bir kahpelikle katletmen sana ne kazandırdı? peki eşinin yanında ensesinden vurulan astsubay? aybüke öğretmen ve yüzlerce öğretmen? şerefsizliğin kitabını mı yazmaya çalışıyorsunuz kanı bozuklar!!

    delikanlı olacaksın kahpe değil. madem bişeylerden şikayetçiysen adam gibi çıkıp kendi imkanlarınla mücadeleni verirsin. emperyalistlerin iti olmak sana ilerde tarihin boklu sayfalarını kazandıracaktır. çocukların ortadoğunun fahişesi bir örgütün kuduğu devlette israil yardımıyla bir kene gibi yaşamak zorunda kalacak maalesef..

    ekleme: pkk denen it sürüsü emperyalistler tarafından kurulup, beslenip yönetilen suni bir oluşumdur. nefret tohumlarını yayıp büyük israil ideailini gerçekleştirecek ayaklardan sadece biridir. o yüzden pkklıları insan yerine koymak bile insanlığa hakarettir. türklerden önce namuslu kürtler sizin ananızı sikecek merak etmeyin.
9 entry daha
hesabın var mı? giriş yap