204 entry daha
  • günaydın.

    gerçi bizim için pek aydın bir gün değil. ben deniz'in abisiyim. dünden beri annem de babam da ben de perişan durumdayız. bu gece karakoldayken burada başlık açmak aklımdan geçmişti. sağolsun başka biri açmış ve herbiriniz iyi dileklerde bulunmuşsunuz. hepinize ailece minnettarız.

    aşağıda denizin başka fotoğraflarını da paylaşacağım. annemle olan bir fotoğrafını da. belki onu görür ve o fotoğrafı gösterirseniz sizi dinler.

    annemin ismi emel. o kısaca eme der. eğer onu görür ve eme'ye gidelim mi dersiniz olumlu tepki verir. pendik'te oturuyoruz. deniz pendik'te doğdu büyüdü. pendik derseniz kesinlikle anlayacaktır. konuşamıyor, okuyamıyor. kendi başına evi bulmasına imkan yok. görürseniz dokunup sarılmaya kalkmayın tepki gösterir. polis sözünden de çekinir. bulursanız polis çağırayım mı gibi şeyler de söylemeyin. ona hiçbir şey demeden ve müdahale etmeden nolur hemen polisi arayın. deniz'in şu anda poliste kaydı var. resimlerini verdik.

    deniz kaybolduğunda burada paylaşılandan farklı kıyafetler vardı. başında beyaz şapka var ve şapkanın önünde ya pendik ya da istanbul büyükşehir belediyesi yazıyor olabilir. üstünde lacivert fermuarlı hırkası elinde de kırmızı küçük sırt çantası var.

    olay ise kısaca şöyle: üsküdar askerlik şubesi durağının yakınındaki havuzdan sabah 11.04te ayrılıyorlar. durağa ait bir mobese kaydı bulduk ama görüntü kötüydü. yalnız 11.07de 4 tane (mavi, sarı, pembe ve yine mavi) otobüs durağa yanaşıyor. bakıcıların anlattığına göre deniz durakta otururken görevliler diğer çocukları otobüse bindirip arkadan deniz'e seslenip binmesini istiyorlar ama bu sırada deniz öndeki otobüse binmiş ve görevliler bunu birkaç durak farketmemişler. inip durağa geri gelip ordaki birine sormuşlar ve o kişi de 14le başlayan bir otobüse bindi galiba gibi bir cevap vermiş. durağın ismi askerlik şubesi durağı. nuhkuyusu caddesi üzerinde.

    deniz leponex, depakin gibi çok önemli ilaçlar kullanıyor. dört farklı ilaç kullanıyor toplamda ve özellikle yazdığım ikisi çok önemli. bu ilaçları farklı dozlarda sabah, öğlen ve akşam içiyor. fakat dün öğlen ve akşam olanları almadı.

    sosyal medya haricinde biz tv kanallarına ve müge anlı'ya da başvurduk. sabahleyin müge anlı'nın programında da deniz'den bahsedilecek.

    yukarda huyundan suyundan ilgi gösterebileceği şeylerden kısaca bahsettiğim kardeşimi, benim onu çağırış şeklimle ''göbişko''yu özellikle üsküdar çevresindeyseniz ve gördüyseniz nolur onu gözünüzle takip edip hemen polise haber verin. benim kardeşimle daha uzun yıllar boyunca yapacağım çok şey var. nolur etrafınıza orada oturanlara haber verin. deniz'i bulalım.

    bu annemle birlikte olan fotoğrafı: annemle

    bu da evimizde çekilmiş bir fotoğrafı: deniz evdeyken

    destek veren, iyi dileklerini esirgemeyen herkese çok minnettarız. yardım edin nolur deniz'i bulalım.

    idiamindadaoumee sağolsun mesaj atıp resimlerin açılmadığını söyledi. başka yerden yükledim. yine açılmıyorsa mesajla uyarın lütfen.
188 entry daha
hesabın var mı? giriş yap