• bir kaç gündür süregelen ve devam edecek görünen kupon hediye etme faaliyetidir. bazı kuponlar parayla alınıyor bazıları ise yetişen kapar tarzında. alınan kuponlar 11 kasımda kullanılacakmış tabii onların seçtiği ürünlerde. bir de acayip süper indirimli bir araba ve motor satma olayları var ki ben çözemedim açıkçası param yok niyetim de yok. site rakamlarına göre 12 saatte 12-13 bin kişi bu olayı çaktırmadan takip ediyor. şu dakikalarda şöyle enteresan bir kupon satışı var 1 tl ödeyip 33 liralık kupon alabiliyorsun yada 22 lira ödeyip 55 liralık kupon alabiliyorsun. çok yaman bir kumpanya değil mi sizce de.

    edit: ben konuyu açtıktan sonra site yaman dediğim kupon kampanyasında güncellemeye girdi. herhalde bir hata yaptıklarını farkettiler.

    edit: yoo gayette devam ediyorlar aynı olaya . allah akıl versin ne diyeyim

    edit: bir oku da öyle reklam de mübarek. siteyi eleştiriyorum arkadaş reklam diyor. birine çok affedersiniz şerefsiz desem herhalde altına şerefsizlerin reklamını yapma diyeceksiniz.

    son edit: anlaşılan 11 kasım'a kadar gün içerisinde bir kaç sefer kupon vermeye devam edecekler.11 kasım'ı görmek lazım ancak hesaplı bir alışverişte olabilir. keza 1 ay evvelden kopan gürültüye bakarsak ciddi bir indirim de olmalı.
hesabın var mı? giriş yap