• ekşisözlük'ü yıllardır takip eder ve gerçekten wikipedia'nın (yasak olmadığı dönemler) türkiye versiyonundan çok daha fazla bilgi ile dolar taşardım.

    lakin şimdi öyle bir yazar kitlesi oluşmuş ki bilgi vermek yerine kahvehane muhabbeti ile insanlara küfür sallayan, boş boş konuşan yada insanları aşağılayan sözde muhalif rolüne soyunur olmuşlar.

    bunlara üç örnek, lord e. stark isimli yazar(?), s.meltem banko isimli avukat(?) ve atatürk'e hakaret etmeye çalışanlar ile ilgili yazılanlar.

    lord e. stark takma adı ile burada gezinen boş beleş bir insanı bir hafta içinde meşhur edip zaten mağduriyet ekmeği ile doyan bir kitleye armağan ettiniz ve tabi bunu yapmak için sadece bu şahsın boş beleş başlıklarının altını doldurarak yaptınız, hem de siz atatürk'ü sevdiğini iddia eden andavallar.

    diğer olay ise şu kendini tuğçe kazaz gibi siyasi bir kişilik sayan ve ülkemizin güzide(?) hukuk fakültelerinden biri olan atılım üniversitesi hukuk fakültesinden mezun şahsiyete yaptığınız aşağılayıcı sözler. bu şahıs kendi halinde zaten yok olmaya mahkumken esprilerinizi ve yazılarınızı bunun zamanında yaptığı bir şeye (osurmak ki hepiniz gün içerisinde binlerce kez yaparsınız) gönderme yaparak hakaret boyutuna taşıdınız ve inanın bu kişi sizin gibi andavallar sayesinde burdan baya bir mağduriyet çıkartıp bunun ekmeğini yemeye başlamıştır bile.

    atatürk'e çamur atmaya yada hakaret etmeye yeltenenlere de sağolun baya bir destek çıkarak konularını gündemde tutmayı başarabilmişliğiniz de beni şaşırtmaktadır. şaşırıyorum çünkü mal olunur da bu kadar mı olunur diyorum ama olunuyor işte. mallık üst sınır tanımıyor.

    lütfen bunları bırakın. gündemdeki olayların ön plana çıkmasını bu boş beleş insanlarla uğraşarak engellediğinizin farkında bile değilsiniz. yok hala farketmediyseniz elinizdeki klavyeyi sakince yere bırakın kalem kağıt alın oraya yazın içinizdekileri. en azından bir sürü insanla paylaşmadan önce mallığınızı kendiniz görür ve vazgeçebilirsiniz.
hesabın var mı? giriş yap