• benim kuzenimin yaptığı ve eminim sizin de çevrenizde olan bazı kişilerin yaptığı eylemdir.

    kendi kuzenimden bahsedeyim; efendim kendisi öncelikle kendi aldığı her hangi bir ürünle -çorapla bile evet yanlış duymadınız çorapla- zaten mutlaka havasını atar. ürünü alır almaz önce bana sonra sırayla tek tek kuzenlere telefon açar ve aldığı ürünü met eder. o da yetmezmiş gibi tanımadıklarına bile hava atmak için gezdirir, gösterir, tanıtır, över. hiç olmadık yerde konusunu açar. hatta örnek vermek gerekirse şu an iphone 7 kullanıyorsa dünyanın en iyi telefonu odur. üzerine telefon yoktur. bütün özelliklerini tek tek sayar ancak sadece 4 uygulama kullanır. ardından bir ay sonra onu satıp her hangi başka bir telefon aldıysa bu sefer iphone 7 dünyanın en berbat telefonudur, onu alanda zerre akıl yoktur ve en iyi telefon şimdi kullandığı telefondur.

    ve efendim son zamanlarda yaptığı şey ise başlığın konusudur. artık başkalarının aldığı mallarla da hava atar. ağabeyi bir araba almışsa hemen onu alır camiye gider, köydeki herkese arabayı gösterir, kuzenleri ve köyün çocuklarını bindirip dolaştırır ve över. sonra diğer ağabeyi bir araba alır ve aynı eylemi onunla da yapar. harcadığı mazot umurunda değildir çünkü hava atmak için bu bedel ödenmelidir.

    son zamanlarda kendini gittikçe geliştirip il dışına da gidip göremeyen diğer insanlara da ürünü tanıtır, havasını atar. en son da kayın biraderinin aldığı yeni arabayla yapmıştır bu eylemi. eşinin köyüne gidip bütün köylülere tek tek gösterip bir güzel met etmiştir.

    son eylemi de bugün alınan yeni tek kabinli küçük pick up aracı alıp il dışına götürüp hava atmaya çalışıyor. araç bugün geldi. muhtemelen yarın öğleden sonra kendisini diyarbakır sokaklarında görebilirsiniz.
7 entry daha
hesabın var mı? giriş yap