9 entry daha
  • araç kiralarken ilk olarak baktığım site. çok sık kiralamasam da, eğer buradan bulabilirsem, önceliğim burası olur. en son başıma gelen hafif talihsizlikteki yardımcı olma şekillerindeki memnuniyetim dolayısıyla, daha önceki bir olayı da hatırlayarak yazmak istedim.

    ilk olarak sanırım 2013 senesiydi. aracı kiralayacağım tarihten hemen önceki gece, sitelerinden bir araç kiralamıştım. lakin kılı kılına kiraladığım için sanırım, rezervasyonum kiralayan firmanın sistemine düşmemiş. saati geldiğinde yaklaşık 1 saat beklememe rağmen gelen giden olmamıştı. sonra çağrı merkezlerini arayıp durumu bildirdikten sonra durumun nedenini açıkladılar ve, henüz benim öyle bir talebim olmadığı halde, gideceğim yere taksiyle gitmemi, aracın gittiğim yerde teslim edileceğini, taksi ücretini bildirmem durumunda da taksi ücretimi ödeyeceklerini söylediler.
    ben de 70 lira karşılığında fatih'ten beylikdüzü'ne geçmiştim ki aracı 2 günlüğüne zaten 170 liraya mı ne kiralamıştım. sonra aracı orada teslim aldım ve telefon ederek taksiye verdiğim ücreti bildirdim. ne fiş istediler ne başka bir şey, içlerinden bir oha deyip pişman olduklarını hissettim:) ama adamlar ikiletmeyip, taksi paramı geri iade ettiler.

    sonuncusunda da geçen ay kiraladığım araç için kesilen depozitonun(ki normalde provizyon olurdu, yanlışlıkla mı doğrudan çekildi bilmiyorum) geri iadesi biraz gecikince kendileri ile irtibata geçtim ve kendilerinin bir kaç günlük yakın ilgileri ile paramı iade aldım. ha para zaten benim, bunu almam için elbette yardımcı olacaklardı, bunda büyütülecek ne var diyebilirsiniz, ama hani yapmacık ilgileniyoruz tavrı sergilemiyorlar, gerçekten ilgileniyorlar.

    bu yazdıklarımdan yerdiğim mi, övdüğüm mü pek belli değil ama, bu firmanın müşteri dostu bir firma olduğuna inanıyorum. nihayetinde aracılık yapıyorlar ve böyle talihsizlikler illaki olabilir, ama sizi mağdur etmemek için de ellerinden geleni yapıyorlar.
4 entry daha
hesabın var mı? giriş yap