29675 entry daha
  • sene sonunda alacağı muhtemel şampiyonluk için şimdiden çok hevesliyim. bence yaşadığım en mutluluk verici şampiyonluk olacak. nedenini son 3 haftayı hatırlayan herkes anlıyordur sanırım. tekrar hızlıca bir özet geçelim.

    - 23 eylül 2017. fenerbahçe - beşiktaş maçı. fenerbahçe kaybederse yarıştan kopuyor. maça, önceki senenin yine beşiktaş - fenerbahçe maçından sabıkalı olan ali palabıyık atanıyor. maçta beşiktaş'ın 3 oyuncusu kırmızı kart görüyor. hocası tribüne yollanıyor. rakibine iki penaltı veriliyor. attığı 1 nizami golü verilmiyor, 2 tartışmaya bile açık olmayan penaltısı verilmiyor.

    - 26 eylül 2017. yaralı beşiktaş şampiyonlar ligi'nde leipzig karşısına çıkıyor. herkes bu maçla birlikte beşiktaş'ın kesin düşüşünün başlayacağını düşünüyor. beşiktaş adil bir yönetimle oynatılan maçta taş gibi bir futbol sergiliyor ve 2-0 kazanıyor. takımdan yüz çevirmesi beklenen taraftar, rakip forvete geçici sağırlık yaşatıyor. ve takım şampiyonlar ligi grubunda liderliğini, en yakın rakibine 1 maç fark atarak perçinliyor.

    - 1 ekim 2017. en önemli 3 oyuncusundan ve hocasından yoksun beşiktaş, trabzonspor'u ağırlıyor. maç genelinde üstün bir oyun sergiliyor. 2-1 öndeyken %100 pozisyon kaçırıyor. talihsiz bir golle maçı 2-2 tamamlıyor.

    - 2 ekim 2017. trabzonspor maçından sonra soyunma odasında yaşanan talisca - caner tartışması; "talisca caner'e uçan tekme attı" olarak lanse ediliyor. olayın harlanması için takım içinde çoğu oyuncuyu takip etmeyen tolga zengin'in talisca'yı takipten çıkardığı yazılıyor. kutuplaştırma çalışmaları karşılıklı takım içi sağduyuyla çözülüyor.

    - 4 ekim 2017. çarşı grubundan olduğunu iddia eden bir takım şahıslar sedat peker'i çarşı'ya davet ediyor. burada bir toplantı düzenleniyor. böylece beşiktaş'ı ve çarşı'yı bir takım kafa yapılarına yaklaştırma çalışması yapılıyor. beşiktaş'ın duruşuna zeval verilmeye çalışılıyor. çarşı resmi hesabından bu kişilerle alakası olmadığı açıklıyor.

    - 9 ekim 2017. ampute milli takımı'mızın isteği üzerine beşiktaş kulübü zemin yenileme çalışmalarına son verip vodafone park'ı takımımıza açıyor. bakan bunun için beşiktaş'a teşekkür ederken recep tayyip erdoğan tarafından sözü kesiliyor. stadı devletin paralarıyla yaptığımızı ima ediyor lanlı lunlu bir üslupla. spor toto'nun kendi reklamını yapma karşılığı verdiği 40 milyon tl kafamıza kakılıyor ve bir lütufmuş gibi gösteriliyor. stadın 400 milyon tl maliyeti olduğunu hatırlatalım.

    - 12 ekim 2017. beşiktaş'ın stadını yaparken iflas eden bir firma beşiktaş'a saldırıyor. kayyum atanmış olan bu firma beşiktaş'a dava açmış durumda değil. çünkü hiçbir hakları olmadığını ve hatta burada mağdur olanın beşiktaş olduğunu onlar da çok iyi biliyor. ama birilerinden yemlenmeleri sonucu ortalığı bulandırıyolar. buna en çok da fanatik gazetesi yardım ediyor. resmi siteden bu haber sert bir şekilde yalanlanıyor ve fanatik gazetesiyle ilişkiler donduruluyor.

    biz beşiktaş'a karşı başlatılan sistematik savaş başlığını açtığımızda gülenler burada mı ? onlar güledursun, biz bu durumlara hazırdık. hiçbir şey gardımızı düşüremez. size önümüze taş koymak yetmez artık, yollarımıza mayın döşeyeceksiniz. biz tüm yaptıklarınıza rağmen büyük hedeflerimize bir saniye bile sendelemeden yürümeye devam edeceğiz.

    ve tüm bu yapılanlardan sonra şampiyon olmanın tadı, bu ligde daha önce kazanılan hiçbir şampiyonluğa benzemeyecek. motorlara binip dolmabahçe'ye öyle bir geleceğiz ki, vazgeçmek mümkün olmayacak.

    bu akşamki maç nasıl sonuçlanırsa sonuçlansın, bu semtte sokaklar yine denize çıkacak. bu takım şampiyon, yine şampiyon olacak !
26659 entry daha
hesabın var mı? giriş yap