72 entry daha
  • şimdi adam iğrenç bir herif, şüphe yok. kendisi tecavüzcü bir orospu çocuğu.

    burada kelimeleri özenle seçmek ve bazı noktaların üstünde durmak lazım çünkü konu çok hassas. tecavüz etmiş ama diye başlayan cümleler öncesinde dediğiniz çoğu şeyi anlamsız kılıyor. bunun da farkındayım.

    ama olayın samimiyetsiz bir boyutu var.

    bu adam ceza alacak, en ağır cezayı almalı da lakin kimse bana çok güçsüzdüm sesim çıkmadı yalanlarını atmasın. tacize uğrayan oyuncuların arasında çok büyük isimler var ve bu adamın yapımcılığını yaptığı filmlerde oynayıp oscar kazanmışlar. kazanmasalar bile adları sanları bilinen aktrisler.

    belki ilk gün değil ama mesela paltrow o oscar'ı eline aldıktan sonra böyle bir açıklama yapabilirdi. sonra kimse de o kadının önünü kesemezdi.

    hem tecavüze uğra ki tecavüzden kasıt cinsel taciz de değil, bildiğin tecavüz, sonra yıllar boyunca aynı adamla ayna kare içerisinde fotoğraf vermeye devam et. elinde oscar poz ver...

    onlarca kadın tecavüze veya tacize uğramış. birinin bile sesi çıkmamış.

    bunlar hep çok samimiyetsiz kusura bakmayın. bu kadınlar ne üçüncü dünya ülkesinde yaşıyor ne de güçsüzler. zamanında adamın gücünden yararlanmışlar. bu noktada da bir istismar var.

    hollywood, cinsel eşitsizlik konusunda bir şeyler yapmak istiyorsa yolu bu değil. tam tersi bir yöne işliyor. kadınların çok daha cesur olması lazım.
99 entry daha
hesabın var mı? giriş yap