3 entry daha
  • netflix hesabımda sadece ben stiller ve adam sandler'ı karşı karşıya görünce hakkında hiçbir şey bilmeden izlediğim, disfonksyonel aile ilişkileri uzmanı noah baumbach'ın son filmi.

    film vinyetlerden oluşuyor, sanırım ismindeki (new and selected) detayı da buna işaret ediyor. film, kişilere ve o kişilerin hayatına özel olaylar zincirine odaklanıyor olmasına rağmen her sahnesinde, her diyalogunda izleyenin kendinden bir şeyler bulması çok kolay.

    filmin konusundan bağımsız olarak, harika bir kadrosu var ve her oyuncu rolünde devleşiyor. izlerken ben stiller'ı ne kadar özlediğimi, adam sandler'ın istediğinde ne kadar da güzel oynadığını, dustin hoffman'ın nasıl devasa bir oyunculuk yeteneğine sahip olduğunu hatırlayıp keyiflendim ama tüm oyuncular arasında bence en etkileyici performansı elizabeth marvel ortaya koymuş.

    --- spoiler ---

    filmle ilgili bir röportajında yönetmen, oyuncuların rollerine kendilerinden pek çok şey kattığını ve bundan duyduğu mutluluktan bahsetmiş. dediğine göre özellikle adam sandler için çok derine dokunan bir senaryoymuş. hatta dustin hoffman, sandler'ın performansı için "eğer hollywood'da başarılı olamasaydı sahip olacağı hayatı gördü" diye bir benzetmede bulunmuş.
    --- spoiler ---
42 entry daha
hesabın var mı? giriş yap