4 entry daha
  • 112 dakikalık, 2017 yapımı film.

    6 / 10.

    " buçuk allen? * "

    netflix'in okja ile birlikte bu yılın olumsuz anlamda en çok tartışılan 2 işinden biri olan filmde çekici bir kadro var: adam sandler, dustin hoffman, ben stiller, adam driver. yönetmen ise noah baumbach. tüm bu isimlerin ardından bir sinemaseverin haliyle iştahı kabarıyor lakin film sonunda kişisel olarak umduğumu bulamadığımı da eklemeliyim.

    film geneline hakim olan sıcak ve doğal yapıya rağmen özellikle senaryonun diyalog tarafını totalde etkileyici bulamadım. karakter derinlikleri fena görünmese de ilgi çekici ya da etkileyici olmayan - olamayan diyaloglar son bölümde biraz toparlıyor görünse de yapım bütünününde bir süre sonra yormaya ve ne yazık ki sıkmaya başlıyor: tıpkı kendini tekrar eden durup müzikler gibi. değişik mecralarda filmin reklamında öne çıkarılan new york "havası" da yetersizdi.

    aile draması olarak yaklaşılırsa potansiyel izleyiciye - belki - seyirlik gelebilir. düşük tempolu aile filmlerinden hoşlananlar içinde aynı tavsiye geçerli. 2 saatlik bir woody allencilik oyununa ayıracak vakti olduğundan şüphe edenler ise alternatiflere yönelmeli.

    her eve imdb
41 entry daha
hesabın var mı? giriş yap