7 entry daha
  • instagram denen nanede "en iyi anne"lerin yarıştığı ortamda gerçek anne bu kadındır. kaka yapmayan tertemiz pürüpak çocukları ile 7/24 oyun oynayan sahte annelerin yanında hande birsay %100 bizdendir. o yüzden bu kadar sevilmiştir.

    kendisini tanımam etmem. hatta kitap yazan tüm fenomenlere içimden saydırdığımdan daha çok saydırdım ona kitap yazmayan bi o kaldı diye ama kitabını görünce fikrim değişti. tanıdığım tüm annelere hediye ettim. bu kadın bildiğimiz boş fenolardan değilmiş, anladım. özgeçmişini bir haberde şöyle yazmışlar: (bkz: http://www.haberturk.com/…i-kitabi-raflarda-1671084)

    "saint michel fransız lisesi’nin ardından galatasaray üniversitesi sosyoloji bölümü’nden mezun oldu. 2006-2017 yılları arasında sırasıyla tempo dergisi’nde muhabirlik, gazete habertürk’te editörlük, haberturk.com’da editörlük ve yazarlık, habertürk tv ve bloomberg ht’de editörlük ve yapımcılık, ntv’de editörlük ve yapımcılık görevlerini üstlendi. sivil toplum alanında çalıştı. fransızcadan türkçeye çeviriler ve çeşitli tv yapımları için metin yazarlığı yapıyor. edebiyat, kadın araştırmaları, türk modernleşmesi, geleneksel ve dijital medya alanlarına ilgi duyuyor. başta ınstagram olmak üzere sosyal medyada milyonu aşkın etkileşime ulaşan hihieved isimli bir hesabı bulunuyor."

    kadının tek rolünün "anne" olmak zannedildiği gerzek toplumumuzda mükemmel anne olduğu için böbürlenen ya da instagram'da gördüğü anneler gibi olamadığı için hayıflanan anneler varken böyle kadınlara ihtiyacımız var. bu gibi insanlar evde oturan kadınlara ulaşması en kolay kişiler. o yüzden kitap da yazsın, instagram'da da yazsın. ulaşsın insanlara.
24 entry daha
hesabın var mı? giriş yap