227 entry daha
  • bir hayalim var, aynen böyle bir sürü daire yapıp, servetini en az haketmiş insanları aynı çatı altında toplamak.

    heavenly dildo privilege rezidansları!

    akın akın gelecek bu rüküşoğlurüküşler. bekleyeceğim, kendilerini rahat hissedene kadar bekleyeceğim. sonra her daireye elektrikçi kılığında hackerlar yollayacağım. muhasebeci kılığındaki muhasebecilerim hesap bilgilerini çözerken, muslukçu kılığındaki pornocularım eşleriyle sevişecek. gelmişken çalışan muslukları da bozacaklar, açınca su yerine kan aksın.

    ve bir gece hepsi mışıl mışıl uykudayken, tüm varlıklarını gates vakfına bağışlamış olacaklar. bunu farkedince yüzlerinin alacağı hali çok merak ediyorum. ama hiçbir zaman bilemeyeceğim. çünkü sabah ezanıyla beraber basacağım tnt'yi, basacağım c4'ü, tüm bina başlarına çökecek, o çok sevdikleri altınların altında kalacaklar. görgüsüzlere yakışan bir anıt mezar.

    soruşturma aylarca sürecek. doğalgaz kaçağı ihmalinden suçlu bulunduğum haberleri çıkacak. unutacaksın olan biteni. ve sonra, yeni bir isim altında, yeni bir şehirde benzer bir projenin açılışını yaparken rastlayacaksın bana. gözlerin faltaşı gibi açılacak. öncekinin bir kaza olmadığını, bir ilk de olmadığını, bu işi yıllardır yaptığımı anlayacaksın. hans zimmer arkadan "gerilim borazanı"nı dayarken, gülümseyerek soracağım:

    "yeni proje nasıl, yıkılıyor değil mi?"
157 entry daha
hesabın var mı? giriş yap