301 entry daha
  • öncelikle (bkz: arthur schopenhauer) üstadın mükemmel bir biçimde açıkladığı gerçek.
    adam net bir örnekle açıklıyor, zaten bir kadın bir senede normal bir gebelikle (ikiz, üçüz.. değilse) ancak bir (1) çocuk yapabilirken, erkek uygun sayıda eş ve gerekli şartlar sağlanırsa yüzlerce (100) çocuk yapabilir. bu da demektir ki doğada olduğu gibi erkek döl dağıtmak ister..
    diğer bir açıklamasıyla da, ''erkek sahip olduğu kadın dışındaki bütün kadınları daha çekici bulur.'' ki ilişki geçmişime baktığımda en çok gördüğüm problemde bu. esmer bir kızla birlikte olursunuz sarışınlar gözünüze takılır. manken gibi sıfır beden bir kız arkadaşınız olur, dolgun kalçalı balık etli kızlar burnunuzda tüter. çıtır ayarlarsınız olgunları hayal edersiniz.. bu örnekler böyle sürer gider.
    bu bilgilerin ışığında da evlilik erkeğin bulunduğu dönemin rehavetiyle verdiği hayatının en yanlış kararıdır ve bundandır ki evli erkekler ya uygun fırsatı bulunca boşanır, ya aldatır, ya da paralarıyla cinsel hayatlarını renklendirir.
    bu acı gerçekle yüzleşmek isteyen arkadaşları pavyon, genelev ve masaj salonlarının kapılarında beklemeye davet ediyorum. inanın çıkan insanları görünce şaşıracaksınız.
737 entry daha
hesabın var mı? giriş yap